Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Kjøkkentekstiler

Plastmatte kjøkken & kjøkkenteppe

15 stk produkter
Viser 15 av 15 produkter

På Chilli finner du kjøkkenplastmatter i ulike farger, mønstre og størrelser som passer perfekt for å fullføre kjøkkenet ditt. En plastmatte på kjøkkenet kan være et utmerket valg for å beskytte gulvet mot skitt og søl samtidig som det gir en mer innredet look. Uansett om du leter etter en enkel og praktisk kjøkkenmatte eller en dekorativ matte som uttrykker din personlige stil, finner du et bredt utvalg av plastmatter til kjøkkenet å velge mellom på Chilli.

Er en plastmatte et godt valg på kjøkkenet?

Ja, en plastmatte kan være et utmerket valg på kjøkkenet da den er lett å vedlikeholde og tåler vann og søl. Det er også en praktisk løsning for å beskytte gulvet mot riper og skader fra mistede kjøkkenredskaper, kjøkkenstoler og annen møblering. På Chilli finner du kjøkkenplastmatter i ulike stiler, farger og former som kan passe til ditt kjøkkeninteriør og stil.

Kan jeg bruke en plastmatte på andre steder enn på kjøkkenet?

Absolutt, en kjøkkenmatte i plast kan brukes på andre steder i hjemmet ditt der det kan være risiko for søl og skitt. Du kan bruke den for eksempel på vaskerommet, uteplassen eller balkongen, i garasjen eller i andre rom der du ønsker å beskytte gulvet og ha en enkel å rengjøre overflate.

Kan en plastmatte skli rundt på gulvet?

Ja, en kjøkkenplastmatte kan noen ganger skli rundt på gulvet hvis den ikke har en sklisikker underside. Det er viktig å velge en kjøkkenmatte i plast med en sklisikker underside eller å bruke en sklisikker matte under for å forhindre at den sklir rundt på gulvet.