Hopp over overskriften og gå videre.

Uimotståelige lave priser på tusenvis av senger!

Borddekorasjon

Duk & løpere

28 stk produkter
Viser 24 av 28 produkter
12

En velvalgt duk eller løper kan forvandle et vanlig bord til et elegant og innbydende middagsbord. Med Chillis brede utvalg av duker og løpere kan du enkelt skape en personlig og stemningsfull borddekking som passer til alle anledninger, fra hverdagsmiddager til festlige begivenheter.

Hva er forskjellen mellom en duk og en løper?

En duk dekker hele bordet mens en løper kun dekker en del av bordet. En løper kan plasseres langs midten av bordet eller tvers over og brukes ofte for å skape en ekstra dekorativ touch til borddekkingen.

Hvilken størrelse på duk skal jeg velge?

Størrelsen på din duk avhenger av størrelsen på bordet og hvor mange personer som skal sitte rundt bordet. Generelt sett bør du velge en duk som er minst 30-40 cm lenger enn bordet på hver side for å muliggjøre en overhengende kant og nok plass for tallerkener og bestikk.

Hvilket materiale bør jeg velge på min duk eller løper?

Hvilket materiale du bør velge avhenger av anledningen og din personlige stil. Bomull er et vanlig og praktisk materiale som er enkelt å vaske, mens lin gir en mer elegant og luksuriøs følelse. Papir ""stoffer"" er et bra alternativ for engangsbruk og passer perfekt for anledninger som grillfester og piknik.