Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Duker & løpere

Bordløper

22 stk produkter
Viser 22 av 22 produkter

Med Chillis utvalg av bordløpere kan du enkelt gi spisebordet eller spisestuen din en ekstra touch av stil og modernitet. Vi tilbyr et bredt utvalg av bordløpere i ulike materialer, farger og mønstre for å passe din personlige stil og innredning. Velg mellom naturlige løpere i jute, klassiske i lin eller moderne ensfargede eller mønstrede bordløpere for å skape riktig følelse i borddekkingen din. Uansett om du ønsker en rustikk eller sofistikert stil, finnes det en bordløper som passer dine behov og gir borddekkingen det ekstra løftet.

Hvor lang skal en bordløper være?

En bordløper skal være litt lengre enn bordets lengde, omtrent 20-30 cm på hver side, for å gi et estetisk tiltalende utseende. Derfor er det viktig å måle bordet nøye før du kjøper en løperduk slik at du vet at den vil passe bordet ditt.

Kan jeg vaske min bordløper i vaskemaskinen?

Det avhenger av hvilket materiale løperen er laget av. De fleste av våre bordløpere på Chilli kan vaskes i maskin, men det er alltid best å lese vaskeanvisningene på produktet for å sikre at det blir vasket på riktig måte.

Hvordan matcher jeg min bordløper med resten av interiøret mitt?

Din løper skal matche din personlige stil og annen innredning. Hvis du har en minimalistisk og moderne stil, kan en bordløper i lin passe bra, mens en tradisjonell og rustikk stil kan matches med en løperduk i bomull. Tenk på farger og mønstre i hjemmet ditt når du velger en bordløper og match den på den måten du vil til interiøret ditt.