categoryTopBlock
Gardiner

Persienner

120stk produkter

Ved hjelp av persienner holder du ikke bare solen og varmen ute, du gir hjemmet ditt også innsynsbeskyttet og skaper en stilig interiørdetalj. Du velger selv om du vil montere persiennen på soverommet, kjøkkenet eller i stua. Uansett hvor eller hvilken type persienne du leter etter, vil du sikkert finne den her på Chilli. Vi har et stort utvalg av persienner som passer for alle.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilken type av persienner skal jeg velge?

Så klart skal du velge den modellen du liker best. Kanskje det er en plissegardin, rullegardin eller persienne? Uansett hvilken modell du vil ha gir majoriteten av våre persienner en heldekkende beskyttelse.

I hvilke materialer er persienner laget?

Hos Chilli finner du persienner og plisségardiner i mange forskjellige materialer. Vi tilbyr persienner i aluminium, stoff og metall. Vi har også modeller i forskjellige størrelser og farger, slik at du enkelt kan finne noe som passer deg.

Hvordan monterer jeg min nye persienne?

Tenk på at du har målt vinduet ditt før du bestiller persiennen din billig online. Når du har fått den hjem, monterer du persiennene dine i vinduet etter medfølgende beskrivelser.

Hvor skal jeg plassere persiennene min for mørklegging?

Det er alltid en god idé å plassere en persienne på soverommet som brukes til mørklegging. Flertallet opplever at de sover bedre når det er mørkt i rommet. Bestill din nye mørkleggingspersienne online fra Chilli.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)