Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Viser 11 av 11 produkter

Når det er på tide å kjøpe nye gardiner, er det en jungel av gardinmodeller å velge mellom. En type gardin som både komplementerer din innredning og gir den funksjonelle fordelen av å regulere lysinnslippet, er en rullegardin eller persienne. Denne typen gardiner er en enkel og stilig måte å oppdatere vinduene dine og gi rommet ditt et nytt utseende. Uansett om du leter etter en gardin til soverommet, stuen eller kjøkkenet, har Chilli et bredt utvalg av rullegardiner og persienner å velge mellom.

Hva er en rullegardin?

En rullegardin er en gardin som rulles opp på en rull og kan brukes til å regulere hvor mye innsyn du ønsker å tillate til forskjellige tider på døgnet. Avhengig av valg av materiale kan en rullegardin også bidra til å redusere støynivået og hjelpe til med å isolere rommet fra kulde eller varme.

Hva er en persienne?

En persienne er en gardin som kan justeres ved å vri på lamellene for å regulere lysinnslippet og innsynet. Persienner finnes i en rekke forskjellige farger og mønstre, og kan være en stilig og praktisk måte å regulere lysinnslippet og gi privatliv til hjemmet ditt.

Hvilket materiale passer best for en rullegardin eller persienne?

Dette avhenger av dine behov og preferanser. Rullegardiner og persienner finnes i forskjellige materialer, inkludert bomull, lin og polyester. Velg materialet som best matcher den følelsen du vil formidle i rommet.