Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 7 av 7 produkter

Populære filtreringer

Utforsk Chillis utvalg av vakre gardinkapper som kan forvandle hjemmet ditt med stil og eleganse. Gardinkapper er ikke bare praktiske for å slippe unna gardiner som ligger mot gulvet, de gir også vinduene dine en pen finish og skaper et stilig vindu. Velg blant forskjellige farger, mønstre og materialer for å matche interiøret ditt perfekt. Uansett om du leter etter en moderne, minimalistisk følelse eller et mer tradisjonelt og klassisk utseende, har vi noe for alle smaker. Ta en titt på utvalget vårt og la deg inspirere av de mange alternativene som er tilgjengelige her på Chilli.

Vanlige spørsmål og svar om gardinkapper

Hva er en gardinkappe?

En gardinkappe er en gardin som henges over toppen av et vindu. Gardinkapper fungerer også som en estetisk detalj som bidrar til rommets interiør og skaper en elegant og innbydende atmosfære. De kan være laget av forskjellige materialer og finnes i en rekke forskjellige farger, mønstre og stiler for å passe til forskjellige interiørtemaer og smaker her på Chilli.

Hvordan måler jeg for å vite hvilken størrelse jeg trenger på en gardinkappe?

For å måle for en gardinkappe, mål vinduets bredde inkludert gardinstangen eller gardinskinnen. Skal gardinkappen henge litt rynket, legg til noen centimeter på hver side for å sikre en god passform og ønsket rynkeeffekt. Når det gjelder kappens høyde, mål fra toppen av stangen eller skinnen til ønsket lengde og velg en gardinkappe som passer disse målene.

Hvordan monterer jeg en gardinkappe?

Montering av en gardinkappe varierer avhengig av typen gardinkappe og ditt vindusopphengssystem. Generelt kan du feste kappen direkte på gardinstangen, skinnen eller ved hjelp av klemmer eller kroker. Følg produsentens instruksjoner for å sikre riktig montering og en pen finish.