categoryTopBlock
Kjøkkenprodukter

Bokser & syltetøyglass

48stk produkter
Kampanje
Nøkkelen til et organisert kjøkken er oppbevaring. Ved hjelp av bokser kan du skape orden i pantry og kjøkken eller i andre rom i hjemmet. Krukker kommer i flere ulike materialer, former og varianter og kan ha mange ulike bruksområder. Kanskje du er på jakt etter en glasskrukke til hjemmelaget syltetøy eller syltetøy, eller hvorfor ikke fine glass til vaskemiddel eller tørrvarene dine i spiskammerset? Uansett hva slags krukke du leter etter, finner du flere forskjellige hos oss i Chilli. Utforsk utvalget og klikk hjem boksene dine billig online.

Vanlige spørsmål og svar

Hva kan jeg bruke bokser til?

Oppbevaring er et must når det kommer til et organisert hjem. Bokser fungerer utmerket når du vil oppbevare og organisere, spesielt på kjøkkenet. Skap orden i spiskammerset ditt ved hjelp av praktiske oppbevaringsbokser i glass, plast eller metall. En boks kan oppbevare flere forskjellige formål. Glassbokser fungerer like godt som et syltetøyglass eller kakeglass som for eksempel til oppbevaring av vaskemiddel. Du kan bruke en boks til å lagre te eller som en kaffeboks for å bevare aromaen. Siden vi har både store og små glass kan du organisere kjøleskapet eller kjøkkenet og oppbevare alt fra grønnsaker, spaghetti og vaskemiddeltabletter på en fin og oversiktlig måte. Du kan også bruke boksene til å oppbevare småting på barnerommet eller på badet.

Hva skal jeg tenke på når jeg skal kjøpe bokser?

Tenk på hvordan du bruker oppbevaringsboksen. Trenger du en liten oppbevaring på badet eller er den lettfattelige organiseringen i kjøleskapet en prioritet? Noen tørr- og råvarer oppbevares bra i krukker med lokk, gjerne lufttette, for å bevare smak og aroma. Skal krukken stå foran, på kjøkkenbenken for eksempel, kan det være greit å vite at enkelte tørrvarer helst bør stå mørkt og kjølig. Da kan en blikkboks være løsningen. Hvis du skal organisere et spiskammer eller kjøleskap, kan det være lurt å kjøpe oppbevaringsglass i sett med krukker i forskjellige størrelser. Skal glassene være stilige og dekorative tilbyr vi også glasskrukker med trelokk.

Hvilket materiale skal jeg velge til boksene mine?

Når du kjøper bokser avhenger materialvalget av hva du skal bruke boksen til. Glassbokser og gjennomsiktige plastbokser fungerer utmerket når du vil ha oversiktlig oppbevaring og raskt og enkelt vil finne det du leter etter. Blikkbokser fungerer utmerket til kaffe eller te og står gjerne frem som en fin interiørdetalj på kjøkkenet. Lufttette krukker holder fuktighet unna og holder kjeks og kaker friske lenger. Hvis du er opptatt av å konservere, fermentere og tilsette grønnsaker, er dette en konserveringsboks du skal lete etter. Det er ofte en glassboks med lokk.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje