Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Servering & borddekking

Kjøkkenredskap & kjøkkentilbehør

66 stk produkter
Viser 24 av 66 produkter
...

Redskap er en viktig del av kjøkkenet for å lette matlagingen din. Våre kjøkkenredskaper passer alle, enten du er nybegynner eller mesterkokk. Utforsk vårt store utvalg og bestill redskapene som passer best for deg og ditt kjøkken.

Kjøkkenutstyr til alle anledninger

  • Hvilket kjøkkenutstyr trenger jeg?

    Er du som person glad i å tilbringe tid på kjøkkenet, tilbyr vi mange kjøkkenredskaper som er verdt å investere i. Hos Chilli finner du alt fra riskokere, airfryers, frityrkokere, juicemaskiner og mye mer.
  • Hvordan innreder jeg med kjøkkenutstyr?

    Hvordan du skal innrede avhenger litt av størrelsen på kjøkkenet ditt og hvilke redskaper du er ute etter. En mikser kan med all fordel stå fremme da den ikke bare er fin, men også veldig praktisk. Kaffemaskiner er også praktiske å ha for hånden, da får du raskt og enkelt morgenkaffen. Andre redskaper som riskokere, foodprosessorer og vaffeljern er de som vanligvis oppbevares skjult. De tar som regel unødvendig plass hvis du har dem stående fremme.
  • Hvilket kjøkkenutstyr er best å ha på kjøkkenet?

    Du kan aldri ha for mange redskaper på kjøkkenet. Alt som gjør det lettere for deg å bake og lage mat er verdt å investere i. I tillegg setter kjøkkenutstyr stil på kjøkkenet og du kan enkelt lage stilige interiørdetaljer.