Hopp over overskriften og gå videre.

Uimotståelige lave priser på tusenvis av senger!

Viser 2 av 2 produkter

Et sittemøbel med oppbevaring kombinerer det beste av to verdener. Med komfort og oppbevaring i et og samme møbel, tillater og hjelper den deg å innrede både smart og bekvemt. Hos oss på Chilli finner du oppbevaringsbenker med praktisk oppbevaringsplass i forskjellige modeller, størrelser og stiler. Utforsk vårt utvalg og finn et sittemøbel med oppbevaring som er gjort for dine behov og ditt hjem. Har du spørsmål om våre produkter eller om ditt kjøp finnes vår kunnskapsrike kundeservice her for å hjelpe deg.

 

Innred smart med sittemøbler med oppbevaring

Multifunksjonelle møbler som tenker på flere enn et bruksområde er perfekt for deg som bor trangt, eller for deg som helt enkelt foretrekker smart innredning. Å satse på møbler som kombinerer sitteplass med oppbevaring kan få hjemmet til å oppleves både større og luftigere, spesielt på trange plasser som i en gang. Organiser og oppbevar sko, vanter, luer, treningsklær, vesker… Ja, her kan du gjemme unna ting som ellers ligger fremme og tar opp plass i gangen. Men en oppbevaringsbenk passer også utmerket på badet, på kjøkkenet, eller på soverommet ved sengens fotende. Vi tilbyr også oppbevaringsbenker på hjul som kan flyttes på – kjempefine, supersmart og supertrendy!  I vårt sortiment av oppbevaring til baderommet finner du litt mere lekfulle oppbevaringsbenker til de små. Oppbevar smart, fint og behagelig

I vår verden går det å kombinere komfort med særegen og funksjonell oppbevaring, uten at man trenger å kompromisse med et smakfullt design. Vi hjelper deg å skape et hyggelig og personlig hjem. Velg mellom sittemøbel med oppbevaring i forskjellig materialer, alt i fra ubehandlet treslag med et vakkert og levende uttrykk, til stilrene og moderne oppbevaringsbenker i hvit og svart høyglans. Her finnes noe for alle smaker og behov, uansett om du vil innrede klassisk, stilrent, moderne, vintage eller retroinspirert. Kompletter gjerne din oppbevaringsbenk med sitteputer for en ekstra komfort. Trenger du enda mer oppbevaring, tilbyr vi mengder av smarte og fine oppbevaringsmøbler, for store som små behov.