Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Viser 24 av 318 produkter
1
...
14

Hos Chilli kan du kjøpe hele møbelsettet til stuen i flere ulike stiler, farger og design. Ved å kjøpe et sett med matchende møbler innreder du stuen raskt og smidig og skaper samtidig en enhetlig og harmonisk følelse i hjemmet ditt. Velkommen til å utforske vårt brede utvalg og finne ditt stuemøbelsett billig på nett.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva er inkludert i et stuemøbelsett?

    Et stuemøbelsett kan inneholde alt fra TV-benk, vitrineskap og spisebord, men det finnes også mindre pakkeløsninger. Ulike møbelsett inkluderer derfor forskjellige møbler avhengig av dine behov og størrelsen på stuen din. Hos Chilli finner du et møbelsett som passer til stuen din.
  • Hva bør jeg huske på når jeg kjøper et stuemøbelsett?

    Når du skal velge møbelsettet til stuen din, er det viktig å tenke på hvor mye oppbevaring du trenger og hvor stor stua du har. Har du en stor stue kan du innrede med flere møbler som vitrineskap, kommode og spisebord, og i en liten stue kan du i stedet bruke veggene og velge et møbelsett med vegghylle for å få plass til Oppbevaring. Et tips er å velge et lett møbelsett for å gi inntrykk av et større og luftigere rom samtidig som du kan ta ut svingene mer i en stor stue.
  • For hvem passer møbelsettet til stuen?

    Å innrede en stue trenger ikke å være vanskelig. Et møbelsett til stue passer for deg som ønsker en gjennomtenkt og enhetlig stil uten å måtte tenke på om møblene matcher. Når du kjøper et møbelsett til stuen, pynter du raskt og smidig hele rommet på en gang. Har du en liten stue, men likevel ønsker å kjøpe et stort møbelsett. Kan du dele opp møbelpakken og plassere TV-benken og sofabordet i stua, og skrivebordet på soverommet. Dette skaper en sammenhengende stil i hjemmet ditt.