categoryTopBlock
Oppbevaringsmøbler

Kommoder

934stk produkter
SALG

Grunnen til et ordnet og hyggelig hjem er smart oppbevaring, som en funksjonell og fin kommode. En kommode løser de fleste oppbevaringsbehov, uansett om det handler om klær eller andre ting. Uten å ta opp for mye plass, svelger våre kommoder det meste. Velg mellom forskjellige modeller, størrelser og finn den som passer deg og ditt hjem best. Kanskje du er ute etter en smal kommode til gangen, en stor kommode til soverommet, eller en lite kommode til gjesterommet? Oppdag vårt utvalg av kommoder og finn dine favoritter!

 

En kommode er mer enn bare et praktisk oppbevaringsmøbel

Kommodens formål er så klart å løse dine oppbevaringsbehov. Men også om det er innsiden som hjelper oss mest så handler det ikke kun om hvilke bruksområder en kommode har, men også hvordan din kommode ser ut. Faktumet er at kommoden er like praktisk, som den er en estetisk tiltalende innredningsdetalj. Dessuten kan du bruke plassen over kommoden til å dekorere med bilder, lysestaker og andre vakre detaljer for å gi hjemmet en ekstra hjemmekoselig følelse. Derfor har vi på Chilli samlet et bredt utvalg av kommoder i forskjellige stiler, materialer og farger. Hos oss finner du alt fra en vakker rokokko kommode i valnøtt eller en gustaviansk kommode i mørkebrunt tre, til en stilren og moderne kommode i hvit eller svart høyglans – for å nevne en brøkdel av de kommodene vi har i vårt sortiment. Her finnes noe for alle smaker og stiler, uansett om du er ute etter en kommode til den trendbevisste, eller en kommode i vintage eller retroinspirert stil, Våre kommoder er laget i slitesterke og høykvalitative trematerialer som for eksempel furu, bjørk og eik, med standard dybde på 30, 35 eller 40 cm. Velg den kommoden som passer deg og dine oppbevaringsbehov best, og klikk den hjem enkelt på vår nettside. kanskje du er ute etter en kommode du kan flytte på med hjul? Da kan noen av våre skuffeseksjoner være et bra alternativ.

 

Alle rom trenger en kommode

Kommoden er det ideale oppbevaringsmøbel til hjemmets alle rom der du trenger smart oppbevaring, store som små. 

Kommode i soverommet

Kommodens kanskje mest givende plass er på soverommet. Her kan den brukes som en klassisk kleskommode, men små kommoder passer også perfekt som nattbord. En kommode med uttrekkbare skuffer er perfekt til forskjellige typer klesplagg, mens en kommode med skuffer er et bra alternativ for deg som vil organisere og oppbevare mindre formål og ting. I vårt sortiment finner du også kjøpmannsdisker, et utmerket valg for deg som vil ha en kommode med mange skuffer i forskjellige størrelser – En kommode 2.0. Kanskje en søt kommode med kurver? 

Kommode i entreen

Med en kommode i gangen kan du enkelt gjemme bort vanter, luer og andre saker som ellers bare ligger fremme og tar opp plass. Dessuten får du en ekstra avlastningsplass, noe som ofte savnes i entre- og gangplassen.  

Kommode stuen

En kommode er perfekt å plassere i stuen og hjelper deg å få det ryddig og i orden blant alt fra tekniske ting, til bøker og skiveplatene. Hos oss finner du ogsåvitrineskap, skjenker og tv-benker med veldig god oppbevaringsplass.  

Kommode på barnerommet

På barnerommet blir det lett rotete blant leksaker og andre ting. En kommode gir deg smart oppbevaring og hjelper deg med å holde det ryddig og i orden. Med en høy kommode kan du velge hvilke saker du vil ha tilgjengelig for barna. Plasser de tingene du ikke vil at de skal kunne nå i den øverste skuffen, mens barna selv kan plukke frem og legge tilbake leksaker fra de nederste skuffene. 

Kommode på badet

En liten kommode er perfekt til alle småting og hygiene- og skjønnhetsprodukter som ellers ligger rundt på badet. Overflater til avlastning kan også bli en plass til lys, eller dekorative planter og gi badet en luksuriøs og avslappende følelse. 

Kommoden på kjøkkenet

Joda, en kommode kan være et perfekt møbel til oppbevaring også på kjøkkenet! Har du godt med plass på kjøkkenet ditt kan en kommode også bli en kreativ løsning som en kjøkken øy.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG