Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Kommode

Svart kommode

84 stk produkter
Viser 24 av 84 produkter
1
...
4

Populære filtreringer

En svart kommode er ikke bare et praktisk møbel for å holde orden på klærne og eiendelene dine, den er også en stilren og stilig innredningsdetalj. Svart er en nøytral farge som passer perfekt med ulike stiler og farger, noe som gjør en svart kommode til et allsidig valg for soverommet, gangen eller barnerommet. Før du velger en ny svart kommode, er det viktig å bestemme hvilken størrelse, form og antall skuffer som passer dine behov. Hos Chilli finner du et stort utvalg av svarte kommoder i ulike materialer, former og størrelser for å matche din personlige stil.

Hvilket materiale passer best for en svart kommode?

Tre er et stilrent og praktisk valg for en svart kommode. Eik, valnøtt, furu og andre løvtrær er mer slagfaste og holdbare.

Hvilken høyde på en svart kommode passer hjemmet mitt?

Høyden på kommoden avhenger av rommets høyde og dine behov. En lang kommode passer perfekt i et rom med høyt tak, mens en høy og smal kommode er et godt valg for mindre rom.

Hvilken størrelse på skuffer skal jeg ha i min svarte kommode?

Det avhenger av hva du skal oppbevare i din svarte kommode. Hvis du har mange klær og eiendeler, er en svart kommode med 6 eller 8 skuffer en god størrelse. For mindre boliger passer en kommode med 3 eller 4 skuffer bedre.