Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill senest 8/12 for levering før jul*
Tid igjen:

Spisebord & kjøkkenbord

Landlig spisebord & kjøkkenbord

31 stk produkter
Viser 24 av 31 produkter
12

Populære filtreringer

Utforsk vårt sjarmerende utvalg av landlige spisebord hos Chilli og skap en rustikk og innbydende atmosfære i hjemmet ditt! Våre landlige spisebord er inspirert av tradisjonelle bondestiler og har en naturlig skjønnhet og enkelhet. Med sine slitesterke materialer og håndlagde detaljer gir de en genuin følelse av landlig eleganse. Enten du foretrekker et vakkert trebord med rustikke innslag eller et malt spisebord i landlig stil, vil våre spisebord bli en viktig del av spisestuen eller kjøkkenet ditt. Utforsk vårt utvalg i dag og la det landlige spisebordet bli hjertet i innredningen din!

Hva definerer et landlig spisebord?

Et landlig spisebord kjennetegnes vanligvis av en rustikk og solid design. Det er vanligvis laget av tre og kan ha en vintage eller alderdommelig finish. Landlige spisebord er også ofte større og mer romslige for å romme større selskap. De kan også ha detaljer som utskårne ben eller enkle dekorative elementer.

Kan jeg ha et landlig spisebord i et hus som ikke er på landet?

Absolutt! Det er ingenting som sier at et landlig spisebord kun kan brukes i et hus på landet. Det kan være en fin kontrast til moderne innredning og gi en rustikk følelse til hjemmet ditt. Så lenge det passer din personlige stil og smak, kan du bruke hvilken som helst type møbel i hjemmet ditt.

Finnes det forskjellige former på landlige spisebord?

Ja, det finnes forskjellige former på landlige spisebord. De vanligste formene er rektangulære, kvadratiske og runde. De rektangulære bordene er vanligvis større og passer godt for store selskap, mens de mindre kvadratiske og runde bordene passer bedre for mindre selskap eller mindre kjøkken og spiseplasser. Det finnes også uttrekkbare landlige spisebord som kan forlenges ved behov.