Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Settbord

Settbord i tre

81 stk produkter
Viser 24 av 81 produkter
1
...
4

Settbord i tre er et perfekt møbel for å skape en elegant og praktisk innredning. Disse bordene er tilgjengelige i ulike størrelser, former og tresorter, noe som gjør det enkelt å finne en som passer din personlige stil og behov. Med et settbord kan du enkelt legge til ekstra avlastningsflate og samtidig skape en stilren look i hjemmet ditt. Her på chilli.no finner du et stort utvalg av settbord i tre til konkurransedyktige priser.

Hvilke ulike tresorter finnes tilgjengelige for settbord i tre?

Det finnes mange ulike tresorter som brukes til settbord, inkludert eik, valnøtt, teak og akasie. Valget av tresort påvirker både utseendet og holdbarheten til bordet. Sørg for å velge en tresort som passer din personlige stil og behov.

Hvor kan jeg plassere mitt settbord i tre i hjemmet?

Et settbord kan plasseres i nesten alle rom i hjemmet, inkludert stuen, soverommet og gangen. Du kan plassere det ved siden av en sofa eller en lenestol som et sidebord, eller bruke det som en ekstra avlastningsflate for lamper, bøker eller andre dekorative gjenstander.

Finnes det ulike størrelser på settbord i tre?

Ja, settbord i tre finnes i ulike størrelser og høyder for å passe ulike behov og rom. Du kan velge mellom små, mellomstore eller større bord avhengig av dine spesifikke behov. Sørg for å måle plassen der du vil plassere settbordet for å finne den perfekte størrelsen.