Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Barneseng & Juniorseng

Sprinkelseng

16 stk produkter
Viser 16 av 16 produkter

På Chilli er vi stolte av å tilby et stort utvalg av sprinkelsenger som gir din lille skatt trygghet og komfort for en god natts søvn. En god sprinkelseng bør ikke bare være romslig, komfortabel og trygg, det er også fint om den passer inn i barnerommet. Vi forstår viktigheten av å gi barnet ditt den beste søvnen, og derfor har vi nøye valgt ut sprinkelsenger av høy kvalitet. Våre sprinkelsenger er også designet for å være holdbare og enkle å montere, slik at du kan ha en trygg soveplass for barnet ditt på kort tid. Bestill din nye barne seng online fra Chilli og få den levert direkte til hjemmet ditt.

Hvilken type madrass trenger jeg til min sprinkelseng?

Du trenger en madrass som er myk og behagelig nok for barnet ditt å sove på. Mange sprinkelsenger leveres med en grunnleggende madrass, men du kan også kjøpe en spesiell sprinkelsengsmadrass for ekstra komfort og støtte.

Hvilken størrelse på sprinkelseng trenger jeg?

Størrelsen på sprinkelsengen avhenger av barnets alder og størrelse. De fleste sprinkelsenger er designet for å passe en baby opptil to år, men det er viktig å måle og sammenligne sengens mål med barnets lengde og vekt for å finne den beste passformen.

Kan jeg justere høyden på sprinkelsengen?

Ja, mange sprinkelsenger har justerbare høyder for madrassen, noe som gjør det mulig å tilpasse sengen etter barnets størrelse og utvikling. Dette gjør det også enklere å legge ned eller løfte opp barnet ditt fra sengen, spesielt når de er små.