Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Barneseng & Juniorseng

Loftseng

39 stk produkter
Viser 24 av 39 produkter
12

Få mer plass på barnerommet og skap en morsom soveplass med en høyseng fra Chilli! Vårt utvalg av høysenger er tilgjengelig i ulike størrelser og design, og kan være en praktisk løsning for å spare plass og skape ekstra rom for lek og oppbevaring. Med en høyseng får barnet ditt ikke bare en komfortabel soveplass, men også et spennende møbel som kan tilføre en eventyrlig touch til rommet.

Hvilken type materiale brukes vanligvis til høysenger?

Hos Chilli finner du høysenger i ulike materialer. Vanligvis er det tre eller metall som brukes til en høyseng. Tre gir en mer tradisjonell og naturlig følelse, mens metall gir en mer moderne og avskallet følelse. Valget av materiale avhenger av din egen stil og preferanser.

Kan jeg installere og montere en høyseng selv?

Installasjonen av en høyseng kan variere avhengig av modellen og produsenten. Det er alltid best å følge produsentens instruksjoner eller rådføre deg med Chillis kundeservice eller en fagperson hvis du er usikker på hvordan du skal installere og montere høysengen. Noen modeller kan være enklere å installere enn andre og kan kreve at du har visse verktøy og ferdigheter. For å sikre en riktig installasjon og montering, anbefaler vi at du nøye leser de medfølgende monteringsanvisningene for å utføre arbeidet på riktig måte og sikre at høysengen er trygg for deg og barna dine.

Hvilken alder er en høyseng egnet for?

Dette avhenger av høysengens størrelse og modell. De fleste høysenger er egnet for barn fra cirka 6 år og oppover. En høyseng passer også for tenåringer og voksne, så det er ingen øvre aldersgrense for når man ikke kan bruke en høyseng lenger.