Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Barneseng & Juniorseng

Husseng

41 stk produkter
Viser 24 av 41 produkter
12

En husseng er en unik og morsom seng for barnet ditt som gir en koselig og trygg plass å sove og leke på. Denne typen seng har vanligvis form som et hus og kan lages i forskjellige materialer og farger for å passe barnets personlighet og stil. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av hussenger og telt-senger for både små og større barn, så ta en titt og finn den perfekte sengen for din lille drømmende eventyrer.

Hva er fordelene med en husseng for barn?

En husseng gir ikke bare en komfortabel plass for barnet ditt å sove på, men også en morsom og fantasifull plass å leke på. Det kan bidra til å skape en trygg og morsom soveplass for barnet ditt. I tillegg er det et trendy sengemøbel som kan gi et sjarmerende utseende til barnerommet.

Finnes det senger for barn som ser ut som telt?

Ja, det finnes barnesenger som er designet for å se ut som telt. Disse sengene kalles vanligvis for teltsenger eller tipisenger og er et populært valg for barnerommet. Teltsenger gir en leken følelse til barnerommet og kan gi barnet ditt en koselig og morsom plass å sove og leke på. De fleste teltsenger har en bunnmadrass som er plassert på gulvnivå, noe som gir plass til trygg lek i og utenfor sengen.

Hva er den ideelle alderen for barnet å sove i en hus-seng?

Det finnes ingen spesifikk alder for en hus-seng, men det anbefales at den brukes for barn som er store nok til å sove i en seng utenfor en sprinkelseng. Det er også viktig å velge en seng som passer barnets størrelse og alder, og at sikkerheten er prioritert i konstruksjonen.