Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Veggdekorasjon

Dekorativ plast

10 stk produkter
Viser 10 av 10 produkter
Oppgrader og gi et nytt liv til hjemmet ditt ved hjelp av flisdekor. La kreativiteten flyte og bestill billig flisedekor fra Chilli. Det er mange bruksområder hvor du raskt og enkelt kan gi overflater i hjemmet ditt en moderne stil.

 • Hvordan fester jeg flisdekor?

  Hos Chilli finner du selvheftende flisedekor som er enkel å sette opp. Bare fest dekoren til rengjorte og tørre fliser og bruk et flatt verktøy for å fjerne eventuelle bobler. Så kan du nyte de ferdig oppgraderte flisene.
 • Kan jeg ha flisedekor på badet?

  Det er mulig å montere flisedekor på badet ditt, men du må være klar over at de vil bli utsatt for mye fuktighet. Selv om vår selvheftende flisedekor har et sterkt feste, er det alltid en risiko for at de løsner over tid. For å sikre at de festes skikkelig er det greit å montere dem og så la de sitte i noen timer, uten å utsettes for fuktighet. Etter noen timer står du fritt til å bruke badet som du vil.
 • Hvordan dekorerer jeg med flisedekor eller dekorativ plast?

  Med dekorativ plast kan du enkelt oppgradere hjemmet ditt. Velg selv om du vil feste flisedekor på kjøkkenet, badet eller gangen. Bruksområdene er mange og det er ingenting som setter en stopper for fantasien og kreativiteten din. Vår flisedekor er laget av selvheftende vinyl og er perfekt for interiørdekorasjon.
 • Hvordan vet jeg hvilken størrelse jeg skal velge?

  Mål flisen din hjemme og bestill deretter samme størrelse på flisinnredningen din. Da vet du sikkert at de passer.
 • I hvilke mønstre kan jeg kjøpe flisedekor?

  Hos Chilli finner du noe for enhver smak. Bla gjennom flisedekor i marmor, tre og ulike mønstre. Du finner også ensfarget flisedekor som hvit, grå, rød og mange flere. Vi har noe som passer alle.