Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Veggdekorasjon

Wallstickers

2 stk produkter
Viser 2 av 2 produkter

Vanligvis maler du veggene dine, setter opp malerier eller dekorerer med fliser. Med wallstickers kan du lage noe mer personlig og montere der du vil. Enten det er på veggen, postkassen eller kjøleskapet. Det er kun fantasien som setter grenser for hvor du plasserer fin veggdekor. Hos Chilli finner du klistremerker av høy kvalitet til en billig penge. Velkommen til å utforske vårt store utvalg.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvordan innreder jeg med wall stickers?

    Vi alle ønsker å skape et finere og koseligere hjem. Men noen ganger er det ikke bare å kjøpe mer pynt som står og støver. Da kan du i stedet se på våre wallstickers. De tar ingen plass, men oppgraderer rommet til det bedre. Hvor du velger å plassere veggklistremerkene dine er opp til deg, de ser flotte ut i alle deler av hjemmet.
  • Hvilken varianter på wall stickers kan jeg kjøpe?

    Hos Chilli finner du wallstickers i mange forskjellige design. Vi tilbyr veggdekorasjoner med tekst, vakre motiver og morsomme budskap. Du finner også veggdekor som passer til barnerommet med ulike motiver som skyer, dyr og stjerner.
  • Hvordan lager jeg en morsom interiørdetalj?

    Wall er svaret! På kjøkkenet er det fint å sette opp veggdekor med tekst, for eksempel en fin oppskrift. Bortsett fra å være en fin interiørdetalj, er det aldri feil å ha en god oppskrift like ved hånden. Du kan også ha motiverende sitater som du ser rett om morgenen, da vet du at du starter dagen på den beste måten.