categoryTopBlock
Alle Solbeskyttelse

Smarte og lekre solseil

1 214stk. solseil

På Chilli kan du finne et stort utvalg av ulike typer av solbeskyttelse i form av solskjerming. Solseil er et smart, lekkert og fleksibelt alternativ til en parasoll. Med et solseil slipper du markstående stativ og hele konstruksjonen føles luftig og smidig. Plasser solseilet over altanen, terrassen eller over bilen som vern mot solens sterke stråler. Nyt følelsen av å sitte ute og slappe av på et koselig sted i skyggen. 

Et trendy alternativ

Et solseil kan beskrives som det mer trendy alternativet til en parasoll. Du skaper et luftig og åpent rom på uteplassen med et solseil, samtidig som det beskytter deg og dine møbler fra solstråler, blåst og skurer. Et solseil spennes ofte opp med et par nette stenger og liner. Spenn seilet over altanen eller uteplass for å skape en behagelig og skyggefull oase i hagen. 

Våre solseil er laget av polyester, et meget slitesterkt og holdbart materiale, som ikke er helt vanntett. Solseilet er en fleksibel og lekker solbeskyttelse som gjør at du kan nyte sommeren litt mer og litt lengre. Ta en titt på vårt store utvalg av ulike typer av solbeskyttelse og solskjerming og bestill på Chilli online allerede i dag! Vi leverer hele veien hjem til deg! 

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Form
Utseende
Pris