Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Solbeskyttelse

Skjermvegg og vindskjerm

171 stk produkter
Viser 24 av 171 produkter
1
...
8

Hos oss på Chilli finner du trendy skjermvegger og vindskjermer til uteplassen din. Vi tilbyr praktisk vindskjerming i materialer som aluminium og polyester i klassisk svart og grå. De uttrekkbare vindskjermene har håndtak som du enkelt kan benytte deg av når du skal feste skjermen. Utnytt flatene på din uteplass og benytt deg av naturlige fester, som et tre, som hjelper deg å holde din vindskjerming på plass. Få en bedre opplevelse av dine late sommerdager og skape vindstille stunder med en stilfull skjermvegg ute. Chilli tilbyr lave fraktkostnader og 14 dagers angrerett. Bestill din vindskjerm online allerede i dag!

Innred din uteplass med en skjermvegg eller vindskjerm

Vindskjermen er et svært fleksibelt hagemøbel som beskytter deg fra solen, den kjølige vinden og skaper en rofyllt plass i le for deg og din familie. 
 

Enkle tips på hvordan du kan innrede uteplassen din med en skjermvegg eller vindskjerm

For deg som har en mindre flate å dekke, som for eksempel en balkong, er vindskjermen en måte for deg å få en behageligere opplevelse av uteplassen din. Avskjermingen minimerer innsynet, og du kan innrede med store grønne planter for å skape en mer personlig innredning og minimere innsynet ytterligere.
 
Om du har en stor hage kan du bruke flere skjermvegger for å skape et stille og rolig sted bak en levegg. Der kan du nyte blomstrende dager og kan plassere vindavskjermingen akkurat der du vil ha det. Det er et fleksibelt møbel som er lett å flytte mellom ulike steder om du ønsker det.
 
Å plassere din skjermvegg på terrassen eller altanen er perfekt for å få fredfulle stunder på din uteplass. Drikk morgenkaffen din uforstyrret eller nyt kveldssolen ekstra lenge på uteplassen din ved din skjermvegg.
 
Fordelen med våre vindskjermere er at de ikke alltid behøver stå framme, men kan benyttes ved behov. For øvrig er det en fin innredningsdetalj – luksuriøse linjer som gir uteplassen din en elegant innredning. Bruk lyse farger, og ønsk våren og sommeren velkommen med en skjermvegg  fra Chilli.