Hopp over overskriften og gå videre.

Uimotståelige lave priser på tusenvis av senger!

Viser 24 av 185 produkter
1
...
8

Med hellegulv kan du enkelt oppgradere balkongen din og uteplassen med et herlig gulv å gå på. Velg selv om du vil innrede med hellegulv innendørs eller utendørs, uansett hva du velger kan vi garantere at du kommer til å bli fornøyd. Bla blant vårt sortiment av fine hellegulv og bestill det som passer deg best.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvordan legger jeg heller?

  Hos Chilli finner du selvheftende hellegulv som festes i underlaget, men også gulvplater som har klikkfester som du legger løst oppå underlaget. Dette kommer an på hellene du velger, de monteres ulikt. Alle Chillis hellegulv er enkle å legge og du trenger ikke forkunnskaper eller spesialtilpasset verktøy.
 • Hvor lenge kan heller ligge ute?

  Hos Chilli tilbyr vi WPC-heller og heller av PVS. Begge materialene er slitesterke og blir ikke skadet av kulde og fuktighet. Vi anbefaler likevel at du tar inn hellegulvet om vinteren. Det er godt å la overflaten luftes, men også for å forlenge levetiden til hellene. Da holder den seg fin lenger.
 • Hvordan innreder jeg med heller?

  Fordelen med heller er at det passer til alle forskjellige uteplasser, uansett om det er balkongen eller hagen din. Kombiner med fine planter, tekstiler og fin led-belysning for en harmonisk følelse.
 • Hvor mye tåler et hellegulv?

  Materialet på Chillis heller er utformet for å stå imot alle ulike typer av værforhold. Vedlikeholdsfrie tregulv som er laget av plast eller tre-plastkompositt er slitesterke og svært enkle å vedlikeholde, og de er også fine å innrede med.