Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 7 av 7 produkter

Gi hagen din liv og et personlig preg med hagefigurer og hagepynt fra Chilli. Pynt hagen, balkongen eller uteplassen din med hagestatuer i form av dyr, hagetroll eller hvorfor ikke et fint fuglebad eller fuglekasse. Sjekk utvalget vårt og finn hagepynt og hagefigurer billig på nett.

  • Hva skal jeg tenke på når jeg kjøper hagefigurer & hagepynt?

    Akkurat som når du dekorerer hjemmet ditt, må du bestemme hvilken stil og følelse du vil at hagen din skal gi. En kitschy hagenisse kan gi terrassen din et lekent inntrykk, mens et fuglebad eller et solur i stedet kan gi et elegant preg. Hvis du er en dyreelsker, kan du slå på et flaggermus-reir, fuglereir eller en bikube. Ikke vær redd for å være kreativ når du dekorerer hagen din.
  • Hvor mange hagefigurer trenger jeg?

    Når du skal pynte hagen din er det kun fantasien som setter grenser. Tenk på plasseringen, hvilket materiale hagepynten din skal ha og hvilken følelse den skal gi. I en liten hage kan du velge flere mindre hagefigurer, mens en større hage kan pyntes med store hagefigurer som kan ta plass. Det er som regel best å dekorere med flere hagestatuer i forskjellige størrelser. Du kan velge en og samme stil eller se hagen din som forskjellige rom og dekorere med forskjellige typer figurer. Et tips for å få et pent helhetsinntrykk er å også plassere en hagepryd på terrassen eller trappen din.
  • Kan jeg skremme bort fuglene med hagefigurer?

    Har du ikke tid til å smake på de hjemmedyrkede jordbærene eller godbitene i grønnsakshagen før fuglene har vært der og spist? Hos oss i Chilli finner du et sortiment av hagefigurer og hagepynt i form av fugler. Disse kan du pynte og dekorere hagen din med samtidig som de kan hjelpe til med å skremme bort både fugler og gnagere.