Hopp over overskriften og gå videre.

Nå er de her! Vårens nyheter til uteplassen!

Grill & utekjøkken

Elektriske griller

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter
Hos Chilli finner du elektriske griller som passer til alle stiler og lommebøker. En elgrill er enkel å ta med seg, så lenge du har tilgang til et eluttak. Den krever ingen form av tennvæske, kull eller briketter. Bla blant elgriller billig online og bestill din nye grill i dag!

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan fungerer en elektrisk grill?

Med en elgrill trenger du kun å ha tilgang til et eluttak. Koble inn grillen, still inn varmen og grill fisk, kjøtt eller grønnsaker. Enklere enn det blir det ikke. Rengjør også grillen din etter bruk. Har du smurt inn grillen din før bruk holder det å tørke den etter. Tenk på at du ikke vasker den, da kan de elektriske delene ta skade.

Kan jeg kjøpe elgrill hos Chilli?

Så klart kan du det! Hos Chilli finner du elgriller i mange forskjellige utførelser. Vi har små elektriske griller, elgrill med stativ, elektrisk grill til bordet og mange flere. Velkommen til å utforske vårt brede utvalg av elgriller.

Hvilken fordeler finnes det med elgrill?

Med en elgrill kan du grille året rundt, innendørs og utendørs. Fra elektrisk grill får du minimalt med matos og røyk, noe som gjør at det passer perfekt for deg som bor i leilighet og vil grille på balkongen. Da plager du ikke naboene. En elektrisk grill er også det mest miljøvennlige alternativet.

Hvordan skal jeg oppbevare min elgrill?

Det er alltid anbefalt å oppbevare elgrillen din innendørs, spesielt når det regner, men også under vinterhalvåret. Da beskytter du den mot all type av væske.