categoryTopBlock
Alle Utendørsbelysning

Utelamper til hage og hagestue fra Chilli

6stk. utelamper

Utelamper setter et personlig preg i din hage eller hagestue. Ikke nok med at du kan skape effektfulle lyssettinger som løfter helhetsinntrykket i hagen din, det er dessuten like praktisk som vakkert å lyse opp hagen når mørket smyger seg på. Lys opp din hagegang med en lekker utelampe på stolpe! Eller hvorfor ikke sette opp en lyslenke langs gjerdet eller i epletreet? Utelamper på veggen lyser opp husfasaden på en fantastisk måte. La fantasien få flomme fritt og gi din hage et løft med utelamper fra Chilli!  

Å velge rett utelamper

Utelampe med skumringsrelé

Vi bruker ikke utelamper på samme måte eller like ofte som innendørsbelysning, og nettopp derfor finnes det en mengde smarte løsninger som er tilpasset utelamper. Du kan for eksempel velge utelamper med skumringsrelé som gjør at din utebelysning automatisk blir tent når det mørkner og som blir slukket når det blir lyst. Et skumringsrelé fungerer som en automatisk strømbryter som festes mellom belysningen og en transformator. På den måten slipper du tenke på å tenne og slukke din utebelysning. Smart, ikke sant? Du kan med fordel velge en LED-transformator til utendørsbruk som er både miljøvennlig, energieffektiv og uten risiko for spenningsfall. 

Utelampe med bevegelsessensor 

Du kan også ha utelamper med bevegelsessensor eller bevegelsesvakt som blir tent ved bevegelse. De er perfekt til hagegangen eller uteplassen der du ikke oppholder deg så ofte og gjør at lampene ikke lyser unødvendig. En energieffektiv løsning som du dessuten ikke behøver tenke på å slukke. 

Miljøvennlige utelamper med solceller

For deg som bryr deg om miljøet er solcelledrevne utelamper et godt valg. Ved hjelp av solens stråler ladder solcellene opp energi i løpet av dagen, og lyser deretter på døgnets mørke timer, helt uten strøm! Både miljøvennlig, praktisk og smidig. Lys opp din hage med god samvittighet! En annen måte å velge miljøvennlig utebelysning er å velge utelamper med LED som både trekker mindre strøm og holder lenge.  

Hvilken type design skal jeg velge på utelamper?

Det finnes nesten like mange ulike design og typer av utelamper som det finnes hager. Hvilken type som passer best for akkurat din hage er til stor del en smakssak, men naturligvis er det også avhengig av hvilken type av funksjon du vil at utelampene skal ha.  Uansett om du er ute etter hengende utelamper på vegg, lyslenker til hagen eller en stilren og moderne utelampe på stolpe, så har Chilli et bredt utvalg av utebelysning å tilby. Hos oss finner du billige og lekre utelamper i moderne og gammal stil. Velg mellom utelamper i kopper, krom, porselen, kunstrotting, kunstsmidde lamper og mye mer.

Lys opp din hage i mørket så blir hverdagen litt lysere!

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Utseende
Pris
Forventet levering innen 10 hverdager