Hopp over overskriften og gå videre.
Taklampe

Takpendel & pendellampe

280 stk produkter
Viser 24 av 280 produkter
1
...
12

Populære filtreringer

Pendellamper og hengelamper er ikke bare funksjonelle lyskilder, men også stilfulle innredningsdetaljer som kan gi rommet en helt ny dimensjon. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av pendellamper og hengelamper som passer ulike smaker og stiler. Uansett om du foretrekker en moderne og minimalistisk design eller et mer klassisk og elegant utseende, finnes det noe for alle. Med en pendellampe eller hengelampe fra Chilli kan du skape riktig atmosfære og belysning i hjemmet ditt, samtidig som du legger til en touch av personlig stil og karakter. Oppdag det spennende utvalget av lamper hos Chilli.

Pendellampe og hengelampe billig online hos Chilli

Hvor passer det å bruke en hengelampe?

Den beste plasseringen for en hengelampe er over et bord. Siden en hengelampe monteres i taket, brukes den ofte til å belyse bordflater. Lyset fra hengelampen fungerer bra for å lyse opp familiens måltider ved spisebordet og som belysning under felles TV-titting. Når du legger puslespill eller spiller spill, er en pendellampe et utmerket valg.

Hvordan monterer jeg min hengelampe fra Chilli?

Mange har valgt å montere kroker i taket på strategiske steder der man vanligvis bruker bord. Hvis det ikke allerede er slike kroker eller til og med et uttak, kan du dra en ledning fra et eksisterende uttak og bore og sette opp en solid krok. Hvis det er langt til nærmeste uttak, er det mange muligheter for å skjule ledningen og hindre at den henger strukket. Alt du trenger er en kabelkanal av ønsket lengde for å få opphengingen til å se ryddig og profesjonell ut.

Hvordan velger jeg blant Chillis pendellamper?

Hvor vil du ha lampen din? Er den mest ment for stemningsbelysning eller trenger du et sterkt og stabilt lys? Bla gjennom Chillis stilige taklamper og velg en pendellampe til taket som du liker og som du ser kan gi den typen lys du leter etter. Kanskje vil du ha en pendellampe til kjøkkenet?