categoryTopBlock
Taklampe

Takkroner & Krystallkroner

238stk produkter
Kampanje
Populære filtreringer

En lysekrone i ditt hjem er en klassisk måte å lyse opp rommet på, og føles luksuriøst og eksklusivt. Med en takkrone gir du ditt hjem et unikt preg, som motstår tidens tann på samme tid som den er vakker, og som gir deg et nærmest fortryllende lys. Med ulike former av lysbrytninger og refleksjoner blir det skapt noe aldeles ekstra når en krystallkrone er tent, samtidig som den er en lekker innredningsdetalj når den er slukket. Med andre ord er en lysekrone noe som virkelig setter preg på et rom og setter tonen for stilen! 

Takkroner som gjør inntrykk!

En lysekrone i ditt hjem gir deg noe utover det vanlige i form av stil og eleganse. Når man hører ordet lysekrone tenker de fleste på den klassiske lysekronen i krystall med diamanter. En takkrone kan se ut på svært mange måter. Enten velger du den den klassiske formen, eller så velger du en mer moderne variant, som fortsatt har en tydelig følelse av å være en takkrone. Uansett hvilken type takkrone du er ute etter, så kommer du til å kunne finne akkurat den du leter etter her hos oss på Chilli! Kanskje er det den tradisjonelle modellen som lokker aller mest, eller så kanskje du oppdager noe nytt og vågalt når du ser gjennom vårt utvalg? Du kommer til å merke at det finnes mye å velge på blant våre mange prisgunstige takkroner. Her finner du all slags varianter – fra ordentlig luksuriøse krystallkronene til litt mindre og billigere. Det som forener dem alle er hvor mye de imponerer og setter et avtrykk i det rommet der de blir plassert.


Kjøp prisgunstige lysekroner på nett
 

Du kan velge å plassere din lysekrone på ulike måter i ditt hjem. Du kan med fordel velge å la den være blikkfanget i sentrum av stuen eller spiseplassen. Eller så velger du kanskje å plassere den i soverommet over sengen for å skape en følelse av luksus og eleganse! Tenk på at det er lurt å plassere lysekronen på et sted der du har høy takhøyde og plass slik at den kan henge fritt, uten at noen risikerer å slå hodet i den. Uansett hvor du velger å plassere din takkrone så kommer den uten tvil til å bli et iøynefallende innslag i din innredning som virkelig løfter helhetsinntrykket. En krystallkrone går aldri ubemerket forbi! 

I Chillis brede utvalg av takkroner og krystallkroner så finner du garantert noe stilfullt som passer akkurat ditt hjem.

 

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Dimbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje