Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Taklampe

Takkroner & Krystallkroner

66 stk produkter
Viser 24 av 66 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

En takkrone er en klassisk interiørdetalj som gir et luksuriøst og eksklusivt inntrykk. Med sitt unike preg og evne til å skape en fortryllende lysstemning, er takkronen en interiørdetalj som holder seg godt over tid samtidig som den løfter helhetsinntrykket i et rom. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av prisgunstige takkroner og krystallkroner som passer alle smaker og interiørstiler. Her er noen vanlige spørsmål om takkroner og krystallkroner som vi på Chilli ofte får.

Takkroner som gjør inntrykk!

Hvilken type takkrone bør jeg velge?

Det avhenger av din personlige smak og hvilken interiørstil du har i hjemmet ditt. En klassisk krystallkrone i messing gir en mer tradisjonell følelse, mens en moderne takkrone i svart metall gir en mer industriell touch. Tenk over hvilken stil som passer best i hjemmet ditt og velg en takkrone som komplimenterer interiøret på best mulig måte.

Kan jeg plassere min takkrone i alle rom?

Nei, det er viktig å ta hensyn til rommets størrelse og høyde når du velger en takkrone. En stor krystallkrone kan dominere i et mindre rom og gjøre det trangt. Velg en takkrone som passer rommets størrelse og høyde, og tenk på å plassere den på et sted hvor den ikke risikerer å forstyrre eller skjule synet.

Hvilken type lyskilder kan jeg bruke i min takkrone?

De fleste takkroner på Chilli kan bruke vanlige glødepærer eller LED-pærer med sokler som passer til størrelsen på takkronen. Vi anbefaler at du velger en lyskilde med varmt eller nøytralt lys for å få best effekt av krystallene.