Hopp over overskriften og gå videre.
Sengelamper

Sengelampe vegg

26 stk produkter
Viser 24 av 26 produkter
12

Å montere en sengelampe på veggen er en fin måte å slippe å ta opp plass på nattbordet. Det er også en utmerket løsning for mindre rom hvor du kanskje ikke har plass til et nattbord ved siden av sengen. Hos Chilli finner du mange ulike modeller og design på sengelamper til veggen. I tillegg til å gi tilstrekkelig lys til lesing, løse kryssord eller skape en koselig belysning, kan en sengelampe til veggen fra Chilli også være en fin interiørdetalj, enten den er tent eller slukket. Med så mange ulike stiler, størrelser og materialer å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hva man skal velge, men vi tror og håper at du vil finne sengelampen som fanger akkurat ditt interesse hos oss på Chilli.

Er det vanskelig å installere en sengelampe på veggen?

Installasjonen av en sengelampe på veggen er vanligvis ganske enkel og krever bare noen grunnleggende verktøy. Hvis du skal trekke inn ledningen i veggen og ikke bruke en stikkontakt, kan det imidlertid være en god idé å ansette en profesjonell elektriker som kan installere sengelampen for deg, slik at du vet at alt blir gjort på riktig måte.

Finnes det vegghengte sengelamper med justerbare armer eller hoder på Chilli?

Ja, det finnes sengelamper til veggen med justerbare armer eller hoder som gjør det enkelt å rette lyset akkurat dit du vil ha det. Dette er spesielt nyttig hvis du vil lese eller punktbelyse noe i sengen eller soverommet.

På hvilken høyde bør min sengelampe på veggen henge?

Den optimale høyden for en sengelampe på veggen er mellom 1,5 og 1,8 meter fra gulvet. Dette gir tilstrekkelig plass til å rette lyset mot sengen og enkelt kunne slukke eller tenne lampen. Selvfølgelig kan det variere litt fra rom til rom, så installer den på den høyden du selv synes føles bra og som sikrer at du får det lyset du trenger i sengen.