categoryTopBlock
Soveromslampe

Sengelamper til alle hjem

1 728stk produkter
Kampanje

Hos Chilli finner du soveromslamper av alle slag! Vi selger lamper til soverommet i messing, krom, kobber, krystall, tre, metall samt flere andre ulike farger og mønster.  Velg blant sengelamper med LED eller lyspærer, dimbar eller uten dimmer. Det finnes nesten like mange varianter av sengelamper som det finnes soverom, derfor har Chilli et bredt sortiment for at du skal kunne velge en modell som oppfyller akkurat dine behov. Velg mellom en nattbordslampe med fot som kan stå på ditt nattbord eller en praktisk vegghengt modell som du kan feste over sengen. 

Sengelamper til alle hjem

Sengelamper er et viktig innslag på soverommet som man ikke alltid tenker på. En sengelampe er en liten detalj med stor betydelse og funksjon i ditt soverom! Den skal først og fremst kunne tilføre nok lys for at du skal for eksempel kunne lese i sengen. Soveromslamper har også stor betydelse for trivselen på soverommet og får gjerne skape en lun følelse med et stemningsfullt lys. Soverommet er en plass for restitusjon der vi får lov til å slappe av og bare nyte etter en lang dag. Det er et sted der vi tilbringer mye tid, derfor er det viktig å skape en fredfull følelse i soverommet. Belysning spiller en større rolle enn hva man tror og kan gjøre underverk med innredningen. Rett belysning i soverommet kan skape en helhetsfølelse som vi ofte ønsker til vårt soverom. Chilli har et nøye utvalgt sortiment av lamper til soverommet for å kunne tilby unike modeller som passer alle hjem, uansett stil!

Vegghengt eller sengelampe med fot?

Hvordan skal man du vite hvilken sengelampe man skal velge til soverommet? Bortsett fra å velge et design som tiltaler deg, så er det naturligvis viktig at lampen fyller rett funksjon i akkurat ditt soverom. Start med å tenke på om du vil ha en lampe til soverommet som du fester på veggen eller en bordlampe. Fordelen med å velge en vegghengt sengelampe er at du sparer plass på nattbordet ved å feste den på veggen. Ved å velge en modell med et praktisk justerbart lampehode så kan du dessuten smidig og enkelt rette lyset akkurat dit du vil ha det. Velger du i stedet en nattbordslampe med fot så blir det en stilfull innredningsdetalj som gir sengen en varm følelse, samtidig som den gir deg det lyset du behøver. Det går like bra å bruke en skrivebordslampe som nattbordslampe om du vil kunne justere lyset etter behov. Ved å velge en dimbar sengelampe kan du også selv bestemme hvilken styrke på lyset du trenger. På den måten kan sengelampen fungere som koselig stemningsbelysning når du ikke bruker den for å lese.

Gi ditt soverom litt kjærlighet og velg lampe til soverommet med omsorg, så kommer du til å trives enda bedre i ditt soverom!

 

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Egnet til
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Dimbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje