Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Lampeskjerm

Svarte lampeskjermer

19 stk produkter
Viser 19 av 19 produkter

Populære filtreringer

Utforsk Chillis utvalg av svarte lampeskjermer. En svart lampeskjerm kan gi en elegant touch til interiøret ditt samtidig som den gir mykere og mer stemningsfull belysning. Våre lampeskjermer kommer i ulike størrelser og former for å passe til ulike typer lamper og interiørstiler. En svart lampeskjerm kan være et stilrent og moderne alternativ til en klassisk hvit eller beige lampeskjerm. Oppdag Chillis utvalg av svarte lampeskjermer og gi belysningen din et løft med en ny og stilren skjerm.

Hvor passer en svart lampeskjerm?

En svart lampeskjerm passer veldig godt der man har en diskret nordisk stil med hvitt, svart og grått. Det kan være veldig effektfullt sammen med en svart lysestake eller svarte putetrekk. Tenåringer vil ha en svart lampe på rommet sitt som en del av gothic-stilen. Voksne bruker det som en trendy belysning. Lampen kan for eksempel stå i vinduet eller på et nattbord. Du kan kjøpe din svarte lampeskjerm billig her hos oss på chilli.no.

Gir en svart lampeskjerm godt lys?

En svart lampeskjerm slipper vanligvis gjennom litt lys, men den er hovedsakelig ment som en koselig belysning med en kul effekt. Lyset fra en svart lampeskjerm går i hovedsak bare oppover og nedover, så både overflaten over og under blir opplyst. Det gir en distinkt glød som gir stemning i et rom ved å skape effekter av kontraster mellom lys og mørke. Det lyser opp i taket og på overflaten der lampen står.

Hvilket material er best for en svart lampeskjerm?

Det avhenger av omgivelsene, og alle materialer er like fine. Lampeskjermen kan ha en blank overflate eller et mønster, og det kan være stoff, plast eller annet materiale. Her på chilli.no kan du enkelt velge din svarte lampeskjerm på nett.