Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Viser 24 av 66 produkter
1
...
3

Å bytte ut møbler i hjemmet kan bli en dyr affære, men med møbelovertrekk kan du gi møblene dine et helt nytt utseende uten å måtte kjøpe nye. Hos Chilli finner du møbelovertrekk for ulike typer av innemøbler, som sofaer, lenestoler og spisestuestoler. Våre møbeltrekk kommer i ulike farger og mønstre, slik at du enkelt kan finne et som passer din stil og innredning. Bytt ut møbelovertrekket etter sesong eller når du ønsker en forandring i hjemmet. Det er både en kostnadseffektiv og enkel måte å gi møblene dine nytt liv.

Hvorfor bør jeg bruke møbelovertrekk?

De fleste som velger å kjøpe møbelovertrekk har små hårete familiemedlemmer. Når du har husdyr, er det praktisk å skjule det ekte møbeltrekket på de tidspunktene når du får gjester. Det er hyggeligere når møblene ikke stadig er fulle av dyrehår. En annen grunn til å kjøpe for eksempel billige stoltrekk, er at du vil forlenge møblenes levetid. Overtrekk beskytter møblene dine mot slitasje og flekker.

Hvilke materialer kan jeg kjøpe stolovertrekk i?

Mange overtrekk er laget av polyester, men det finnes mange ulike modeller og stoffer. Hvis overtrekkene skal brukes til stoler som brukes hver dag, kan det være behagelig å ha et stoff som er snilt mot familiens rygger, seter og lår. Det finnes også vakre og festlige trekk som er ment å brukes ved mer festlige anledninger, som bryllup. I disse tilfellene kan du unne deg å prioritere et elegant og festlig utseende fremfor komfort.

Hvordan vasker jeg mitt store møbelovertrekk?

Hvis du har valgt et møbeltrekk som ikke passer i vaskemaskinen din, kan du vaske det for hånd i badekaret. Du kan bruke vanlig vaskemiddel og varmt vann. Les vaskeanvisningen på stoffet og tørk møbelovertrekket på et tørkestativ eller heng det over en dør.