Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Viser 24 av 68 produkter
1
...
3

På Chilli finner du alt du trenger for å skape en stilfull og behagelig innredning for hjemmet ditt og uteplassen. Vi tilbyr et nøye utvalgt sortiment av høykvalitetsstoffer som kan brukes til alt fra gardiner til møbeltekstiler og utendørs stoff. Vi har mange forskjellige materialer å velge mellom, alt fra myke stoffer med naturlige fibre til slitesterke og lettstelte syntetiske stoffer. Med vårt hyggelige utvalg av farger, mønstre og kvaliteter kan du skape en unik og personlig innredning som virkelig gjenspeiler din stil. Utforsk vårt utvalg av stoffer i dag og skap en innredning som du vil elske i mange år fremover!

Hvilken type stoff passer best til utendørsbruk?

For utendørsstoffer anbefaler vi materialer som polyester, akryl og PVC-belagte stoffer, fordi de er motstandsdyktige mot vann og solbleking. Våre utendørsstoffer er også lette å rengjøre og tørker raskt.

Hvilken type stoff passer best til gardiner?

For gardiner anbefaler vi materialer som bomull, lin og fløyel. Disse materialene gir et vakkert fall og er enkle å håndtere ved opphenging. Vi tilbyr også blendingsgardiner for å holde rommene mørke og svale om natten.

Hva er forskjellen mellom syntetiske og naturlige stoffer?

Naturlige stoffer, som bomull og lin, er laget av naturlige fibre og er vanligvis mykere og mer pustende. Syntetiske stoffer, som polyester og nylon, er laget av kjemisk produserte fibre og er vanligvis mer slitesterke og enklere å rengjøre. Hvilket materiale som passer best avhenger av dine spesifikke behov og preferanser.