Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Baderomstekstiler

Håndklær

54 stk produkter
Viser 24 av 54 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

Finnes det en bedre følelse enn å sveipe en herlig varm håndduk av høy kvalitet rundt seg etter en dusj eller et bad? Hos Chilli har vi samlet et stort og herlig utvalg av håndklær i ulike størrelser, materialer og farger for å passe din stil og dine behov. Vi tilbyr myke håndklær i høykvalitets bomull, hurtigtørkende håndklær i mikrofiber og luksuriøse håndklær i egyptisk bomull. Uansett om du leter etter et fargerikt håndkle for å piffe opp badet ditt eller et hvitt og elegant håndkle til din spa-kveld, har vi håndklærne for deg.

Vanlige spørsmål om håndklær

Hvordan vasker man håndklær?

For å vaske håndklær, begynn med å sortere dem etter farge. Vask deretter håndklærne i maskin med lignende farger. Bruk et vaskemiddel som er skånsomt mot stoffet. Velg et program på høy temperatur, helst 60-90 grader Celsius, for å drepe bakterier og andre mikroorganismer som kan finnes på håndklærne. Bruk ikke skyllemiddel, da det kan gjøre håndklærne mindre absorberende.

Hvor ofte bør man bytte håndkle?

Det avhenger av hvor ofte håndkleet brukes og hvor mye det utsettes for fuktighet. Generelt sett er det bra å bytte håndklær minst en gang i uken. Hvis du bruker håndkleet flere ganger om dagen eller hvis det brukes i et fuktig miljø, som på toalettet, kan det være bedre å bytte det oftere, for eksempel annenhver dag.

Hva betyr GSM på håndklær?

GSM står for ""grams per square meter"" og det er en måling av håndkleet vekt. Jo høyere GSM, desto tyngre og mer absorberende er håndkleet. Et håndkle med en GSM på 500-600 er vanlig for daglig bruk, mens et håndkle med en GSM på 700 eller høyere er ekstra mykt og luksuriøst.