Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: SAVE300

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Tekstiler & tepper

Baderomstekstiler

1082 stk produkter
Viser 24 av 1082 produkter
1
...
46

Kjøp dine nye baderomstekstiler online hos oss på Chilli. Vi tilbyr et stort sortiment av forskjellige farger, stiler og størrelser for at du skal kunne finne noe som passer deg og ditt bad. Håndklær, badelaken og baderomsmatter er en stor del av de sakene som skaper en hyggelig og hjemmekoselig følelse på badet. Vi vil at du skal ha mulighet til å skape drømmebadet ditt, uansett hvilken stil du liker. Velkommen til å utforske vårt store sortiment av baderomstekstiler, billig online!

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvilke baderomstekstiler trenger jeg?

  På et bad trenger du myke og absorberende håndklær & badelaken. En baderomsmatte som holder føttene dine varme og tørre. Hos Chilli finner du baderomstekstiler i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har noe som passer alle bad og alle stiler.
 • Hvordan skaper jeg en luksuriøs følelse på badet mitt?

  Med fine baderomstekstiler kan du enkelt skape en luksuriøs følelse på badet ditt. Dette kan skapes med for eksempel baderomsmatter, håndklær og badelaken. For å virkelig få til den luksuriøse følelsen er det bra om baderomstekstilene dine matcher og er fint hengt opp. På den måten oppleves badet rent og fresht, men også hjemmekoselig og luksuriøst.
 • Hva skal jeg tenke på når jeg velger baderomstekstiler?

  Det er alltid bra å ha forskjellige håndklær til ulike typer av ting. Med et stort badelaken tørker du deg fort etter en dusj eller et bad. Det føles også luksuriøst å slenge et stort badelaken rundt seg. Det er også bra å ha et ekstra håndkle til deg som har langt hår. Det er mer hygienisk å ha et separat håndkle til ansiktet.
 • Hvilken farge skal jeg ha på baderomstekstilene mine?

  Det finnes egentlig ikke noe rett eller feil når det kommer til farge på baderomstekstiler. Hos oss på Chilli har vi mange vakre baderomstekstiler som passer alle. Uansett hvilken fargeskala du har på badet ditt kommer du helt sikkert til å finne noe hos oss. Vil du ha et stilrent baderom kan du kikke på baderomsmatter og håndklær i fargene grått, svart eller hvitt. Men det er heller ikke feil å bryte av med litt farge på badet ditt, for eksempel rosa eller grønn. Prøv deg frem for å finne det du liker best.