categoryTopBlock
Servering

Tallerkener

133stk produkter
Kampanje
Hos Chilli kan du kjøpe ditt nye servise med stilige tallerkener i forskjellige størrelser. Du finner alt fra plasttallerkener til porselenstallerkener i ulike design. Kanskje du trenger pastatallerkener eller pizzatallerkener? Uansett hva du leter etter, vil du garantert finne det her hos Chilli!

Vanlige spørsmål og svar

Hvor mange tallerkener trenger jeg?

Det anbefalte antallet er et dusin av hver. Med andre ord 12 tallerkener, små tallerkener og dype tallerkener. Da har du et komplett sett servise og er klar til å holde koselige middagsselskaper. Det er imidlertid ikke feil å kjøpe noen ekstra tallerkener, da har du om noen av dine tallerkener skulle gå i stykker.

Hvor mye koster fine tallerkener?

Tallerkener kan variere i pris, fra høye til lave priser. Fordelen med å kjøpe tallerkener fra Chilli er at vi tilbyr et variert utvalg av tallerkener til lave priser. Så du kan enkelt finne tallerkener som matcher lommeboken din.

Hvor kjøper man billige tallerkner?

Hos Chilli finner du tallerkener av høy kvalitet til en god pris. Med et variert utvalg og nøye utvalgte produkter finner du tallerkener som passer din stil. Skulle du ha noen tanker er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice, de vil svare på dine spørsmål innen 24 timer.

Hvor stor er en standard tallerken?

Dimensjonene på en tallerken kan variere fra merke til merke. Design spiller også en stor rolle. Vanligvis er dimensjonene på en standard tallerken 25 cm i diameter og en liten tallerken har en dimensjon på 18 cm i diameter.

Hvilken form på tallerkenen skal man ha?

Det er mest vanlig å se runde tallerkener, men det har blitt stadig mer trendy med tallerkener i forskjellige former. For å gi karakter til borddekkingen din er det fint å kombinere tallerkener i ulike former. Match en rund tallerken med en rektangulær plate, og du har laget en kul detalj.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje