categoryTopBlock
Brikker

Serveringsfat

26stk produkter
Kampanje
Populære filtreringer
Det sies at vi spiser med øynene og det er absolutt sant! Et fint fat er prikken over i-en, uansett om det er fest for venner eller om familien samles til søndagsmiddag. Pynt festbordet med fine serveringsfat som du serverer mat, tilbehør, frukt eller kaker på. Hos oss på Chilli finner du både store og små serveringsfat og serveringsfat i ulike farger og design slik at du kan velge en rett som passer ditt hjem. Velkommen til å sjekke ut tilbudet og kjøpe serveringsfatet ditt billig på nett.

Vanlige spørsmål og svar

Hva kan et serveringsfat brukes til?

Serveringsfat og fat kan brukes til å servere middag til både hverdag og fest. Det er godt å ha mer enn ett fat til ulike typer måltider og anledninger. Kanskje trenger du et serveringsfat til fisk og et dypere fat til pasta eller salat. Serveringsfatene trenger imidlertid ikke bare være praktiske, de kan være vakre å se på også. Til helgemiddagen eller selskapet kan det være lurt å servere maten på et fint serveringsfat i keramikk eller et serveringsfat i porselen. Du kan også bruke serveringsfatet ditt som en interiørdetalj og la det stå foran bordet som et dekorativt grønnsaks- eller fruktfat.

Hvor stort serveringsfat trenger jeg?

Fat har flere ulike bruksområder og hvor stort fat du trenger avhenger av hva du skal bruke det til. Skal du servere mat til mange kan du bruke et stort serveringsfat til hovedretten og flere småretter til det ulike tilbehøret. Et lite fat kan fint fungere som frokostbrett til smørbrødet eller som en fin detalj på kjøkkenet eller spisestuen.

Hvilken farge og form bør jeg velge på serveringsfatet mitt?

Ditt valg av form og farge setter stilen på kjøkkenet eller i spisestuen. Når du skal dekke til sammenkomster eller selskaper, kan det være lurt å matche fatene og serveringsfatene med resten av borddekkingen. Da skaper du en enhetlig og gjennomtenkt følelse. Du kan også la rettene dine bli en fargeklatt i en ellers nøytral borddekking. Når det kommer til form kan du velge et ovalt, rundt eller avlangt fat for et mykt og romantisk inntrykk, mens et kantete, asymmetrisk eller rektangulært fat i stedet gir et moderne preg.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje