categoryTopBlock
Brikker

Serveringsbrett & serveringsfat

47stk produkter
Kampanje
Serveringsbrett kan være både stilige og praktiske og har ofte flere ulike bruksområder. Brett er en fin måte å bære ting med deg når du dekker bordet både innendørs og utendørs. Du kan også bruke serveringsfatet ditt som bursdagsfat til kaken på festen, et dekorativt fat til å ha krydder på på kjøkkenet eller hvorfor ikke et ostebrett til fredagsgodtet. Enten du serverer mat og drikke eller bruker brettet som en interiørdetalj, har vi på Chilli utvalget for deg. Sjekk ut vårt sortiment og finn serveringsbrettene dine billig online.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilket serveringsbrett bør jeg kjøpe?

Tenk over hva du skal bruke serveringsbrettet til. Du kan blant annet bruke brettet ditt som et serveringsfat, frokostbrett eller snurrebrett til taco. Mulighetene er flere. Brett kan være både praktiske og dekorative, så reflekter også over hvilken form og hvilket materiale som vil se bra ut i akkurat ditt hjem. Et serveringsbrett i tre eller marmor er velkommen foran som en interiørdetalj også når den ikke er i bruk. Et plastbrett er supert hvis du har barn. Serveringsbrett i plast er lette i vekt og enkle å rengjøre. Planlegger du å servere mat og drikke ute i hagen eller på terrassen, kan du kjøpe et serveringsfat med lokk for å holde insekter og veps unna. Skal du bære mye er et serveringsbrett med håndtak og kant å foretrekke. Når du skal velge serveringsbrett bør du også tenke på hvor stort brett du trenger.

Hvor stort serveringsfat trenger jeg?

Hvor stort serveringsbrett du trenger, bestemmer du ganske enkelt avhengig av brettets bruksområde. Et stort serveringsfat egner seg godt til bursdagsfeiring og når du har gjester på besøk. Da kan du flytte drikke og mat jevnt og enkelt. Små frokostbrett kan i stedet brukes som et fat til smørbrødet eller når du vil sette kaffekoppen ned i stua uten å etterlate flekker på bordet. Du vil kanskje ha et lite brett som pynt og et større som du bruker når du serverer frokost på senga eller mat og drikke til gjestene.

Hvilken form på serveringsfat eller serveringsbrett skal jeg kjøpe?

Et tips er å velge et brett avhengig av hvor i boligen den skal plasseres. Et rundt serveringsbrett gir et mykt inntrykk og passer fint på et rundt eller ovalt bord. Skal du servere en rund kake, blir den best på et rundt brett. Et rektangulært eller firkantet brett fremhever de rette linjene på et rektangulært bord. Du kan også velge form på brettet avhengig av hvor du skal oppbevare det. Til syvende og sist er formen på brettet en smakssak og helt opp til deg og dine preferanser.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje