Hopp over overskriften og gå videre.

Uimotståelige lave priser på tusenvis av senger!

Bestikk

Bestikksett

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter

Det er ingenting som er så kjedelig som å spise med forskjellige bestikk? Et bestikksett gir både enhetlighet og en flott borddekking, og gjør at alle kan spise med riktig redskap. Vi har sett fra flere forskjellige merker som tilbyr forskjellige antall deler, for eksempel 24, 48 og 60 deler. Det er mange forskjellige materialer å velge mellom, som rustfritt stål, gull og svart, for å passe din stil og preferanser. En bestikkbeholder hjelper deg også med å holde orden på bestikket ditt. Nedenfor finner du svar på de vanligste spørsmålene om bestikksett.

Bestikksett - En enhetlig borddekking

Hvilke deler er inkludert i et bestikksett?

Vanligvis er kniv, gaffel, spiseskje og teskje inkludert i et bestikksett. Noen bestikksett inneholder flere deler, som salatbestikk, dessertskjeer og forrettsbestikk.

Hvorfor bør jeg velge et bestikksett med flere deler?

Et bestikksett med mange deler er praktisk fordi du slipper risikoen for å ikke ha bestikk når det er tid for å spise. Det er også bra å ha et større sett hvis du har mange gjester eller liker å invitere til store middager. Med et bestikksett på 60 deler kan du for eksempel invitere opptil 12 personer som får 5 deler hver og beholde en enhetlig og stilfull borddekking.

Hvilket materiale bør jeg velge for mitt bestikksett?

Rustfritt stål er et klassisk og holdbart materiale som passer til all borddekking. Gull gir en luksuriøs følelse og svart bestikk gir en stilig touch. Valget av materiale avhenger av personlig smak og interiør.

Hvordan oppbevarer jeg mitt bestikksett?

En bestikkbeholder hjelper deg å holde orden på bestikket ditt. Det er forskjellige typer bestikkholdere å velge mellom, som bestikkstativ, bestikkboks og bestikkholder, avhengig av behov og plass.