Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 17 av 17 produkter

Populære filtreringer

På Chilli finner du et stort utvalg av hvite putevar som passer perfekt for å gi hjemmet ditt en frisk og lys følelse. Hvite putevar er en tidløs klassiker som aldri går av moten og er en enkel måte å fornye og oppgradere hjemmet ditt på. Enten du vil ha ensfargede eller mønstrede putevar, myke eller teksturerte materialer, så finnes det noe for alle. Du kan velge mellom ulike størrelser og materialer for å finne det perfekte hvite putevaret for dine puter. Utforsk Chillis store utvalg av hvite putevar og finn din nye favoritt i dag!

Hvordan kan jeg dekorere med hvite putevar?

Hvite puter gir en frisk og oppkvikkende følelse og kan brukes til å dekorere sofaen i stuen. Hvite putevar er enkle å matche med andre farger og mønstre. Du kan velge å ha ensfargede hvite putevar for å skape en frisk og lys følelse eller matche dem med mønstrede puter i andre farger for en mer livlig innredning. På den måten kan du enkelt tilpasse putevarene etter din innredning. På Chilli finner du et bredt utvalg av hvite putevar i ulike mønstre og materialer for å finne det som passer din innredning best.

Finnes det hvite putevar for utendørsbruk?

Ja, vi har hvite putevar som er egnet for utendørsbruk på for eksempel loungemøbler og utestoler. De er både stilige og praktiske da de lett kan tas av for vask når det trengs. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du søker en spesifikk type putevar.

Finnes det hvite putevar til pynteputer i ulike materialer?

Ja, på Chilli finner du hvite putevar til pynteputer i ulike materialer som bomull, lin, fløyel og mer. Valget av materiale påvirker følelsen og utseendet på putevaret, så det er en smakssak hvilket materiale du velger.