Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Viser 17 av 17 produkter

Populære filtreringer

Velkommen til Chillis kategori for trekommoder! Her finner du en nøye utvalgt samling av kommoder i tre som kombinerer stil og funksjonalitet. Våre trekommoder er laget av høykvalitets treverk og tilbyr både et vakkert utseende og god lagringsplass. Med ulike stiler, størrelser og farger er det noe for enhver smak og innredningsstil. Skap en organisert og elegant atmosfære i hjemmet ditt med en trekommode fra Chilli.

Oppdag Chillis utvalg av trekommoder

Finnes det servantskap i tre i ulike farger hos Chilli?

Ja, vi tilbyr kommoder i tre og servantskap i tre i ulike farger, nyanser og tretyper. Du kan velge mellom naturlig trefarge for en rustikk og tidløs look, eller en lakkert overflate i ulike farger for å matche din spesifikke interiørstil.

Hvordan velger jeg riktig størrelse på min trekommode?

Velg størrelsen på din trekommode basert på ditt behov og tilgjengelig plass på badet eller vaskerommet. Mål opp området der du planlegger å plassere servantskapet og sørg for at det er tilstrekkelig med plass til å åpne eventuelle skuffer eller dører.

Hvilke typer tre brukes i kommodene?

Våre trekommoder er laget av ulike tretyper som eik, bjørk, furu og lønn. Hver tretype har sine unike egenskaper og utseende, noe som gir deg muligheten til å velge en kommode som passer din personlige smak og passer godt sammen med resten av innredningen din.