Hopp over overskriften og gå videre.

Endelig SOMMERSALG - massevis av prispressede møbler!

Kategorier

Oppbevaring til baderom

Servantskap & kommode

157 stk produkter
Viser 24 av 157 produkter
1
...
7

Populære filtreringer

Et vaskeskap, også kjent som en kommode, er et praktisk baderomsmøbel for badet. Med et vaskeskap kan du enkelt organisere og lagre baderomsutstyr samtidig som du skaper en enhetlig og harmonisk look på badet. En kommode er ikke bare et lagringsmøbel, det er også møbelet som servanten sitter i eller på. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av vaskeskap og kommoder i ulike stiler og størrelser, fra moderne og minimalistiske til klassiske og tradisjonelle. La deg inspirere og finn din perfekte baderomsinnredning hos oss!

Hvilke forskjellige typer vaskeskap og kommoder finnes det?

Det finnes mange forskjellige typer vaskeskap og kommoder å velge mellom, fra frittstående skap til vegghengte enheter. Du kan også velge mellom ulike materialer som tre, laminat og metall og ulike stiler, fra moderne og minimalistiske til klassiske og tradisjonelle.

Hvordan velger jeg riktig størrelse på vaskeskapet?

For å velge riktig størrelse på vaskeskapet er det viktig å måle plassen der skapet skal plasseres og ta hensyn til avstanden til dører og vinduer. Tenk også på å velge et skap som er stort nok til å lagre alt ditt baderomsutstyr, men ikke så stort at det tar opp for mye plass i rommet.

Hvilke materialer er best for vaskeskap?

De vanligste materialene for vaskeskap er tre, laminat og metall. Valget av materiale avhenger av din personlige smak og stil, men også av funksjon og holdbarhet. Tre-skap gir en varm og rustikk følelse og er holdbare og enkle å reparere. Laminatskap er en mer budsjettvennlig løsning og gir en jevn og ren overflate. Metallskap gir en moderne og industriell look og er enkle å rengjøre.