Om produktet
Oversikt
Varemerke:Ivy EllisSittedybde:39 cmSittebredde:49 cmMaterialtype:Fløyel, PlywoodArtikkelnummer:701110
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 701110
Øvrig
Varemerke
Ivy Ellis
Serie
Iben
Fargenavn
Svart
Fargesvart spisestol
Utseende
Metall
Lær
Fløyel
Størrelse
Bredde
44.5 cm
Høyde
85 cm
Dybde
53.5 cm
Sittedybde
39 cm
Sittebredde
49 cm
Funksjon
Stablingsbar
Nei
Materiale
Materialvalg
Kryssfiner
Fløyel
Materiale
Stoff
Tre
Materialtype
Fløyel
Plywood
Ramme
Plywood
Metall
Seteputer
Tekstil
Produktinformasjon

Iben Kjøkkenstol Sammet er en elegant og stilren kjøkkenstol som vil være et perfekt tillegg til kjøkkenet eller spisestuen din. Stolen har en svart sammetkledd sete som gir en luksuriøs og eksklusiv følelse.

Stolen er laget av kryssfiner og har en solid metallramme som gir den både stabilitet og holdbarhet. Dette betyr at du kan nyte måltidet ditt i ro og fred uten å bekymre deg for at stolen skal gi etter.

Iben Kjøkkenstol Sammet har en komfortabel sittebredde på 39 cm og en setebredde på 49 cm, noe som gir god plass til å sitte komfortabelt under måltidet. Stolen kan ikke stables, men den tar likevel minimalt med plass og kan enkelt plasseres rundt spisebordet ditt.

Stolen har en stilren design med metallutseende og sammetkledd sete, noe som gir den et moderne og sofistikert utseende. Den passer perfekt inn i ulike interiørstiler og vil bli en stilig og funksjonell del av hjemmet ditt.

Iben Kjøkkenstol Sammet er en del av Iben-serien og er et varemerke fra Concept 55, som er kjent for sine kvalitetsprodukter innen interiør og møbler. Stolen er laget av høykvalitetsmaterialer som kryssfiner, sammet og tre, noe som gjør den både stilig og holdbar.

Med sine mål på 44,5 cm i bredde, 53,5 cm i dybde og 85 cm i høyde er Iben Kjøkkenstol Sammet en perfekt størrelse for de fleste kjøkken og spisestuer. Den passer både til mindre og større bord og kan enkelt tilpasses etter dine behov.

Oppsummert er Iben Kjøkkenstol Sammet en stilren og elegant kjøkkenstol som vil være et perfekt tillegg til kjøkkenet eller spisestuen din. Den er laget av høykvalitetsmaterialer og har en komfortabel sitteplass som lar deg nyte måltidet ditt i ro og fred.

Leveranse
Sendes normalt i løpet av 5-10 hverdager.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Kjøpsvilkår
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 65 32 90

Åpningstider:
Varemerke
IvyEllis_new.png
Ivy Ellis
Ivy Ellis - den moderne drømmen

Ivy Ivy Ellis tilbyr møbler til det moderne hjemmet. Med et stilig design og tiltalende fargevalg kan møblene ikke gjøre annet enn å forgylle hjemmet ditt.

Flere produkter fra Ivy Ellis

Kjøkkenstol Calia Fløyel

 Svart

1 699
,-
/stk.
Delbetale fra: 147:-/måned
Risiko for fort utsolgt!
Produktene selger fort
Sendes normalt i løpet av 5-10 hverdager.
Få igjen!
3 grunner til å velge oss
Levering hjem
14 dagers angrerett
+200.000 fornøyde kunder