Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Sovesofaer

Sovesofa fløyel

53 stk produkter
Viser 24 av 53 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

Velkommen til Chillis utvalg av sovesofaer i fløyel - en perfekt kombinasjon av stil, komfort og funksjonalitet. Med sin myke og luksuriøse overflate gir en fløyelssovesofa en sofistikert touch til hjemmet ditt. En fløyelssovesofa fra Chilli er ikke bare elegant, de er også praktiske med muligheten til å bli omgjort til en komfortabel seng når gjestene kommer på besøk. Utforsk vårt utvalg av farger og stiler for å finne den perfekte fløyelssovesofaen som passer din personlige stil og innredning. Oppgrader stuen eller gjesterommet ditt med denne fantastiske møbelet som kombinerer både skjønnhet og funksjonalitet!

Oppdag våre eksklusive fløyelssovesofaer!

Finnes det ulike farger på fløyelssovesofaer å velge mellom?

Ja, vi tilbyr et bredt utvalg av farger for våre fløyelssovesofaer. Du kan finne alt fra klassiske nøytrale nyanser til dristige og livlige toner som passer din personlige stil og innredning.

Er en fløyelssovesofa enkel å slå ut og sammen?

Absolutt! Våre fløyelssovesofaer er enkle å slå ut til en komfortabel seng og deretter folde sammen igjen til en sofa. Ingen mas, bare praktisk, enkel og komfortabel bruk.

Har dere fløyelssovesofaer med oppbevaringsmuligheter?

Ja, hos Chilli tilbyr vi fløyelssovesofaer med praktiske oppbevaringsmuligheter. Noen av våre modeller har innebygde rom under sitteflaten der du kan oppbevare puter, sengetøy eller andre gjenstander. Perfekt for å holde orden og ha alt lett tilgjengelig!