Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Sengetilbehør & sengegavl

Hold orden på soverommet med oppbevaring til senger fra Chilli

66 stk produkter
Viser 24 av 66 produkter
1
...
3

Soverommet er et sted som vi forbinder med fred og ro. Det er et trygt fristed der vi kan slappe av etter en lang dag og nyte en god nattesøvn. Derfor er det viktig at vi organiserer og innreder soverommet på en ordentlig måte for å skape en fredfull følelse. En enkel og effektiv måte å gjøre dette på er å innrede med smart soveromsoppbevaring. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av praktiske oppbevaringsalternativ som sengeskuffer, sengekister, sengebenker og sengegavler og stilrene oppbevaringskurver. Hold soverommet ryddig og oppbevar dine saker med stil med oppbevaring til senger fra Chilli.

Praktisk oppbevaring til senger

Smart oppbevaring i soverommet er en sak som kan gjøre en stor forskjell. Å kunne frigjøre plass med smarte oppbevaringsalternativ er ekstra verdifullt om man har en liten bolig eller bare vil kunne utnytte alle rom maksimalt. Ved å få unna saker, så blir ditt soverom også mer hyggelig og rofylt. Du kan velge mellom en mengde ulike utforminger og smarte løsninger når det kommer til oppbevaring til senger. Uansett hvilken innredningsstil du har i ditt hjem og soverom, så kommer du til å finne oppbevaring som passer hos oss. Chilli har nøye valgt ut stilsikker oppbevaring som passer alle hjem og innredningsmiljøer. 

Å velge soveromsoppbevaring etter innredningsstil

Om du har en romantisk innredningsstil i soverommet, så kan du med fordel velge en vakker sengekiste med oppbevaring som er utsmykket med dypstiftede knapper og et mykt stoppet sete. Din sengekiste kommer til å bli en like iøynefallende innredningsdetalj som smart oppbevaring. Om du har valgt en mer moderne stil i soverommet, så kan du i stedet velge en stilren og slett sengekiste eller sengebenk med oppbevaring som finnes i flere farger. Uansett hvilken innredningsstil du har, så er sengeskuffer en praktisk måte å oppbevare saker uten at det synes. Vi har sengeskuffer i ulike mål som passer de fleste senger slik at du smart kan gjemme unna dine saker uten at det tar opp unødvendig plass. Du kan også velge en sengegavl med oppbevaring eller hvorfor ikke en sengehylle? Om du behøver ytterligere oppbevaring, kompletter gjerne med våre lekre oppbevaringskurver. Lykke til!