Hopp over overskriften og gå videre.

Uimotståelige lave priser på tusenvis av senger!

TV- & Mediamøbler

TV-skap

541 stk produkter
Viser 24 av 541 produkter
1
...
23

Minimer rotet i stuen ved å ramme inn eller skjule TV-en på en ryddig måte ved hjelp av et TV-skap eller en TV-benk. Med en kombinasjon av åpen og lukket oppbevaring kan du skjule ledningene og konsoller, men fortsatt ha plass til ting du vil vise frem. Hos Chilli finner du TV-skap, TV-benker og andre mediemøbler i ulike størrelser og design som passer dine behov. Velkommen til å utforske vårt utvalg og finne ditt TV-skap billig på nett.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva er et TV-skap?

    Et klassisk TV-skap er rett og slett et skap å ha TV-en i. Det er en fin måte å skjule TV-en på, men et TV-skap kan også referere til andre typer mediemøbler. Ved hjelp av et TV-skap eller en TV-benk kan du enkelt skape et pent og ryddig inntrykk i stuen eller soverommet. En medieenhet med lukket lagring fungerer også utmerket for å skjule ledninger, fjernkontroller og TV-spill. Det er flere måter å dekorere med TV-en på. Du kan kjøpe et veggskap til TV-en din, et skap til å ha under TV-en eller hvorfor ikke et tradisjonelt TV-skap eller TV-benk.
  • Hva skal jeg tenkte på når jeg velger TV-skap?

    Når du skal kjøpe TV-skap eller TV-benk, må du først bestemme deg for om TV-en din skal henge på veggen eller plasseres på benken. En fordel med et TV-skap med dører er at du kan skjule TV-en når den ikke er i bruk. Ønsker du i stedet å ramme inn TV-en på en fin måte, kan du gjøre det med en TV-benk. For å skape en fin symmetri bør du ha 20 cm på hver side av TV-en hvis du plasserer den på en TV-benk. Tenk også på hvor mye oppbevaring du trenger i mediemøblene dine. En kombinasjon av åpen og lukket oppbevaring fungerer utmerket hvis du ønsker å skjule kabler og fjernkontroll men samtidig vise bøker og fine interiørdetaljer.
  • Hvem passer et TV-skap for?

    Et TV-skap er perfekt for deg som ønsker å skjule TV-en din på en rask og enkel måte. Ved å gjemme TV-en i et skap skaper du et ryddig og ryddig inntrykk som settes stor pris på, spesielt i mindre rom. Du kan dekorere TV-skapet ditt retro eller velge en i en mer moderne stukkatur.