categoryTopBlock
TV- & Mediamøbler

TV-skap

499stk produkter
Kampanje
Populære filtreringer
Minimer rotet i stuen ved å ramme inn eller skjule TV-en på en ryddig måte ved hjelp av et TV-skap eller en TV-benk. Med en kombinasjon av åpen og lukket oppbevaring kan du skjule ledningene og konsoller, men fortsatt ha plass til ting du vil vise frem. Hos Chilli finner du TV-skap, TV-benker og andre mediemøbler i ulike størrelser og design som passer dine behov. Velkommen til å utforske vårt utvalg og finne ditt TV-skap billig på nett.

Vanlige spørsmål og svar

Hva er et TV-skap?

Et klassisk TV-skap er rett og slett et skap å ha TV-en i. Det er en fin måte å skjule TV-en på, men et TV-skap kan også referere til andre typer mediemøbler. Ved hjelp av et TV-skap eller en TV-benk kan du enkelt skape et pent og ryddig inntrykk i stuen eller soverommet. En medieenhet med lukket lagring fungerer også utmerket for å skjule ledninger, fjernkontroller og TV-spill. Det er flere måter å dekorere med TV-en på. Du kan kjøpe et veggskap til TV-en din, et skap til å ha under TV-en eller hvorfor ikke et tradisjonelt TV-skap eller TV-benk.

Hva skal jeg tenkte på når jeg velger TV-skap?

Når du skal kjøpe TV-skap eller TV-benk, må du først bestemme deg for om TV-en din skal henge på veggen eller plasseres på benken. En fordel med et TV-skap med dører er at du kan skjule TV-en når den ikke er i bruk. Ønsker du i stedet å ramme inn TV-en på en fin måte, kan du gjøre det med en TV-benk. For å skape en fin symmetri bør du ha 20 cm på hver side av TV-en hvis du plasserer den på en TV-benk. Tenk også på hvor mye oppbevaring du trenger i mediemøblene dine. En kombinasjon av åpen og lukket oppbevaring fungerer utmerket hvis du ønsker å skjule kabler og fjernkontroll men samtidig vise bøker og fine interiørdetaljer.

Hvem passer et TV-skap for?

Et TV-skap er perfekt for deg som ønsker å skjule TV-en din på en rask og enkel måte. Ved å gjemme TV-en i et skap skaper du et ryddig og ryddig inntrykk som settes stor pris på, spesielt i mindre rom. Du kan dekorere TV-skapet ditt retro eller velge en i en mer moderne stukkatur.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Belysning
Plassering
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje