Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

TV- & Mediamøbler

TV-hylle

23 stk produkter
Viser 23 av 23 produkter

I stuen din er det ofte tv’n som er i sentrum. Med en fin tv-hylle har du skapet et dekorativt møbel som også er praktisk. Hos Chilli har vi mange forskjellige tv-hyller av høy kvalitet til en billig pris. Velkommen til å utforske vårt sortiment for å finne et tv møbel som passer deg og hjemmet ditt.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva skal jeg tenke på ved valg av tv-hylle?

    Du trenger først å tenke på størrelsen på tv’n din og hvor mye plass du kan bruke. Tv-hylla trenger å matche målene på din tv, både for praktiske og estetiske grunner. Samtidig trenger du å tenke på hvor du skal plassere tv-hyllen din. Har du et lite rom er det bedre med et lite tv møbel som ikke tar opp så mye plass.
  • Hvilke forskjellige modeller på tv-hyller finnes det?

    Hos Chilli finner man tv-hyller i mange ulike modeller. Trenger du ikke oppbevaring har vi fine, gjennomsiktige hyller å ha både utenfor og rundt tv’n. Er du derimot den som kun vil gjemme unna ting kan du kikke på våre tv-hyller med oppbevaring, der du velger hylle etter behov. Så klart har vi også vegghengt hylle til tv’n din, da plasserer du den på en fin og ergonomisk måte.
  • Hva er fordelene med en tv-hylle?

    En tv-hylle er ikke bare funksjonell, men også fin. Med hjelp av hylleplan til tv’n din setter du en personlig stil i hjemmet, enten gjennom å la designet snakke for seg selv eller gjennom å skape en helhet i stuen din. En tv-hylle passer inn i alle rom, uansett innredningsstil. Hos Chilli kan du velge mellom modeller i mange forskjellige farger, stiler og materialer.