Black Friday avsluttes om: 1 dg 14 tim 52 min 41sek
categoryTopBlock
TV- & Mediamøbler

TV-hylle

10stk produkter
Black Friday

I stuen din er det ofte tv’n som er i sentrum. Med en fin tv-hylle har du skapet et dekorativt møbel som også er praktisk. Hos Chilli har vi mange forskjellige tv-hyller av høy kvalitet til en billig pris. Velkommen til å utforske vårt sortiment for å finne et tv møbel som passer deg og hjemmet ditt.

Vanlige spørsmål og svar

Hva skal jeg tenke på ved valg av tv-hylle?

Du trenger først å tenke på størrelsen på tv’n din og hvor mye plass du kan bruke. Tv-hylla trenger å matche målene på din tv, både for praktiske og estetiske grunner. Samtidig trenger du å tenke på hvor du skal plassere tv-hyllen din. Har du et lite rom er det bedre med et lite tv møbel som ikke tar opp så mye plass.

Hvilke forskjellige modeller på tv-hyller finnes det?

Hos Chilli finner man tv-hyller i mange ulike modeller. Trenger du ikke oppbevaring har vi fine, gjennomsiktige hyller å ha både utenfor og rundt tv’n. Er du derimot den som kun vil gjemme unna ting kan du kikke på våre tv-hyller med oppbevaring, der du velger hylle etter behov. Så klart har vi også vegghengt hylle til tv’n din, da plasserer du den på en fin og ergonomisk måte.

Hva er fordelene med en tv-hylle?

En tv-hylle er ikke bare funksjonell, men også fin. Med hjelp av hylleplan til tv’n din setter du en personlig stil i hjemmet, enten gjennom å la designet snakke for seg selv eller gjennom å skape en helhet i stuen din. En tv-hylle passer inn i alle rom, uansett innredningsstil. Hos Chilli kan du velge mellom modeller i mange forskjellige farger, stiler og materialer.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Type
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday