TV-benk grå 100x35x35 cm tre - Grå - Møbler - TV- & Mediamøbler - TV-benk & mediabenk
Om produktet
Oversikt
Varemerke:Be BasicMaterialtype:TreFargenavn:GråFarge:Artikkelnummer:1041773
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 1041773
Øvrig
VaremerkeBe Basic
FargenavnGrå
Fargegrå tv benk
StilLandlig
Mål
Bredde35 cm
Lengde100 cm
Høyde35 cm
Dybde35 cm
Material
MaterialtypeTre
Produktinformasjon
Legg til et preg av eleganse til stuen med vår klassiske TV-benk! Denne TV-benken i fransk stil har 3 skuffer for rikelig med lagringsplass. Den vil være både et praktisk og dekorativt tillegg til stuen eller soverommet. Dette stereokabinettet er laget av MDF og furu, med en malt overflate, noe som gir kabinettet et raffinert utseende, og gjør det enkelt å rengjøre med en fuktig klut. De buede benene og den klassiske knotten legger til plasmaskapets gammeldagse stil. Produktet er enkelt å montere. Oppgrader interiøret til neste nivå med vår enkle og elegante TV-benk! Farger: brun og grå Materialer: MDF og furu Samlet mål: 100 x 35 x 35 cm (L x B x H) Mål stor skuff: 36,5 x 29 x 9,5 cm (B x D x H) Mål liten skuff: 24,5 x 29 x 9,5 cm (B x D x H) Med jernknotter Med 1 stor skuff og 2 små skuffer Fransk stil
Leveranse
Forventet levering 8-12 hverdager.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

KJØPSVILKÅR
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 65 32 90

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Helligdager:
  Stengt
Varemerke
Be Basic
Be Basic – enkle møbler til bra priser

Be Basic tilbyr møbler i noe enklere konstruksjoner og materialer enn vårt øvrige sortiment, noe som også forklarer de lave prisene.

Flere produkter fra Be Basic

TV-benk grå 100x35x35 cm tre

 Grå

1 995
,-
Dagspris
Delbetale fra: 165,-/Måned
Forventet levering 8-12 hverdager.
3 grunner til å velge oss
Levering hjem
14 dagers angrerett
+200.000 fornøyde kunder
Trustpilot
Se alle 296 anmeldelser
raske til og levere det man bestiller, men kunne gitt mer informasjon om enkelte produkter jeg bestilte!! handlet en seng som jo var fin men ikke helt som man   fikk inntrykk av i annonsen online!! kanskje dere kunne forbedre dere der!! men  ellers helt fint. handler sikkert der igjen. anbefales.
raske til og levere det man bestiller
raske til og levere det man bestiller, men kunne gitt mer informasjon om enkelte produkter jeg bestilte!! handlet en seng som jo var fin men ikke helt som man fikk inntrykk av i annonsen online!! kanskje dere kunne forbedre dere der!! men ellers helt fint. handler sikkert der igjen. anbefales.
bjørn sørensen2022-05-21
Kjapt og ryddig.
Kjapt og ryddig.
Kjapt og ryddig.
MK2022-05-03