Hopp over overskriften og gå videre.
Bordtilbehør

Bordplater

84 stk produkter
Viser 24 av 84 produkter
1
...
4

Populære filtreringer

En bordplate er ikke bare en enkel måte å fornye bordet ditt på, bordplaten er også en viktig del av interiøret og kan heve hele rommet. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av bordplater i ulike størrelser, materialer og stiler som passer perfekt for å enkelt og billig fornye bordet ditt. Enten du vil ha en elegant marmorbordplate eller en rustikk treflate, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte bordplaten som passer din stil og ditt bord.

Kan jeg bytte ut min nåværende bordplate?

I de fleste tilfeller kan du bytte ut din eksisterende bordplate. Avhengig av om bordet ditt har muligheten til å ta av den nåværende bordplaten uten å bli ødelagt, så burde det ikke være noe problem å bytte ut bordplaten. Det er viktig å tenke på om bordplaten passer din nåværende bordramme og at du velger riktig størrelse og form på platen.

Hva skal jeg tenke på når jeg velger materiale til min bordplate?

Det er viktig å velge et materiale som passer dine behov og bruksområder. Materialet bør også passe inn i interiøret ditt. Treflater gir en rustikk og naturlig følelse, mens marmor gir en elegant og luksuriøs følelse. Laminat er et slitesterkt og praktisk valg, mens glass gir en moderne og minimalistisk stil.

Kan jeg bruke min bordplate utendørs?

Det avhenger av hvilken bordplate du kjøper. De fleste bordplater du ser her er ikke egnet for utendørs bruk fordi de kan skades av vann og andre værforhold. Velg heller en bordplate som er spesielt designet for utendørs bruk. Hvis du er usikker på om bordplaten du vil ha egner seg for utendørs bruk, er du velkommen til å kontakte Chillis kundeservice.