Hopp over overskriften og gå videre.
Bordtilbehør

Bordben & tilbehør

33 stk produkter
Viser 24 av 33 produkter
12

Bordsben kan virke som en liten detalj, men det er faktisk en viktig del av å skape riktig atmosfære og stil i hjemmet ditt. Med riktige bordben kan du gi spiseplassen eller arbeidsplassen din en personlig touch og skape en harmonisk helhet med resten av interiøret ditt. Enten du foretrekker en moderne og minimalistisk stil eller en mer rustikk og industriell look, finnes det bordbein som passer akkurat ditt hjem. La kreativiteten flyte og skap ditt eget unike bord med hjelp av bordsben fra Chilli.

Hva har Chilli for bordben og tilbehør i sitt sortiment?

Hos Chilli finner du bordsbein i ulike former og utførelser som passer til de fleste typer bord. I tillegg til bordsben finner du blant annet også bordplater, ileggsplater, klaffer, klesstenger, tegnebord og benker, samt MDF-plater, som for eksempel kan brukes ved produksjon av skap, garderober eller hyller.

Til hvilke typer bord passer bordben fra Chilli?

I sortimentet finnes blant annet skrivebordsben, ben til sofabord, spisebord og verktøysbord, samt bordbein som passer til både firkantede og runde bord. Du finner også blant annet justerbare bordsbein, som er nyttige for bord som for eksempel skal stå i rom med ujevne gulv. Et annet alternativ er sammenleggbare bordsbein, som har fordelen av at de enkelt kan flyttes eller slås sammen når du trenger mer plass. I flere tilfeller passer også samme bordben til flere ulike bordstyper.

Hvilket materiale brukes til bordbenene og bordplatene?

Chilli har bordben i tre og metall i enkle, rette former, men også for eksempel O-, X- og A-formede benker med bøyd base. Du finner også bordplater i akasietre der hver plate har en unik form. Men det finnes også mer klassiske, rette, rektangulære og runde bordplater. I tillegg finnes det bordplater i herdet glass som alternativ.

Er det enkelt å montere bordbena?

Bordsbeina er vanligvis enkle å montere. Nøyaktig hvordan du monterer dem kan variere mellom ulike produkter. Ved levering inkluderes vanligvis det som trengs for montering, som for eksempel skruer og monteringsplater, noe som gjør dem enklere å montere.