Hopp over overskriften og gå videre.

Siste sjanse! Cyber Week slutter om:  

Settbord

Settbord i marmor og med marmorplate

6 stk produkter
Viser 6 av 6 produkter

Populære filtreringer

På Chilli finner du et fantastisk utvalg av settbord i marmor! Våre marmor settbord kombinerer tidløs eleganse med et snev av luksus for å gi hjemmet ditt en sofistikert atmosfære. Med sin naturlige skjønnhet og unike åretegninger er settbord i marmor perfekte for å skape en stilfull innredning. Vårt sortiment tilbyr ulike størrelser og former for å passe ulike rom og behov. Enten du trenger et settbord som et sidebord i stuen eller som en dekorativ aksent i gangen, kan du finne ditt drømmebord hos oss. Bestill ditt marmor settbord fra Chilli i dag og løft innredningen din til nye høyder!

Vanlige spørsmål om våre marmor settbord

Er settbord i marmor tunge å flytte?

Ja, settbord i marmor kan være relativt tunge på grunn av marmormaterialets tetthet og vekt. Vi anbefaler at du er forsiktig når du flytter dem for å unngå skader og løfter dem med hjelp av flere personer om nødvendig.

Hvordan rengjør jeg et settbord i marmor?

For å rengjøre et settbord i marmor kan du bruke en mild rengjøringsløsning og en myk klut eller svamp. Unngå sterke kjemikalier og slipende rengjøringsmidler som kan skade marmoroverflaten. Tørk alltid av eventuelle flekker eller søl umiddelbart for å unngå permanente merker.

Finnes det ulike farger å velge mellom på settbord i marmor?

Ja, marmor finnes i ulike farger og mønstre avhengig av sin naturlige sammensetning. Vårt sortiment av settbord i marmor tilbyr et utvalg av forskjellige nyanser og åretegninger for å passe ulike preferanser og interiørstiler.